Pētījums: sievietes krāpj savus vīrus galvenokārt ŠO 5 iemeslu dēļ!

Kaut arī par galvenajiem krāpniekiem pieņemts uzskatīt vīriešus, zinātnieki ir pārliecināti, ka sievietes iet pa kreisi. Nesen veiktie pētījumi ir atklājuši iemeslus, kas rosina sievietes krāpt. Pētījumā piedalījās 10 000 cilvēku. Un, lūk, kāda interesanta likumsakarība atklājās…

  • 72% sievietes paziņoja, ka ir devušās cita vīrieša apskāvienos, jo vīrs nav gribējis dalīt pienākumus ar viņām un palīdzēt mājas darbos;
  • Un 18% pilnībā zaudēja seksuālo interesi pret tādiem laulātajiem!
  • Pie citiem krāpšanas faktoriem dalībnieces minēja intereses zudumu no vīra puses. Jo jebkurai sievietei galvenais ir justies mīlētai un iekārotai. Tādas sievietes bija 31 % no aptaujātajām. Tieši šis faktors bieži vien liek meklēt kaut ko, kas varētu sniegt trūkstošās sajūtas.
  • Viena no dalībniecēm atzinās: “Mans vīrs man nav pieskāries nu jau gandrīz 5 gadus. Un, likās, ka tas arī nebeigsies. Tad es nolēmu iet pa kreisi.”
  • Par visretāko faktoru kļuva “pēkšņa mīlestība”, kad jau precētas sievietes pēkšņi kā neprātīgas iemīlējās un pameta ģimeni. Ko, lai tur saka…Vīrieši, esiet uzmanīgi, izvēloties sev dzīvesbiedri, tad arī nenāksies meklēt atbildi uz jautājumu “Kā viņa varēja?”.

Bet visi vienprātīgi atzinās, ka labās, veselīgās attiecībās viņām pat prātā nenākut meklēt kādu.

Lasi vēl: “Mana vīra datorā bija citas sievietes nepiedienīgas pašbildes” – Annas un viņas krāpjošā vīra stāsts

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment