Piedzīvojumu meklētājiem – sporta veidi, ko noteikti jāpamēģina 2017. gadā!

 

Kalnu riteņbraukšana

1. Downhill mountain biking

Šis sporta veids varētu šķist vienkāršs tiem, kuri nekad to nav mēģinājuši, jo tas parasti saistās ar vienkāršu mīšanos ar divriteni. Tomēr ir liela atšķirība – pirmkārt jau pašos divriteņos. Kalnu riteņiem ir priekšējā un aizmugurējā suspensija, bremzes ir pilnīgi citādākas, taka, pa kuru jābrauc, ir stāva ar ļoti asiem pagriezieniem. Tādēļ, pirms mēģini šo avantūru, būtu svarīgi vispirms iemācīties pamata lietas.

Sērfošana lielos viļņos

2. Big wave surfing

Sērfošana ir viens no bīstamākajiem sporta veidiem, jo tu izaicini lielus viļņus trakos laikapstākļos – spēle var mainīties jebkurā brīdī. Pēdējās desmitgadēs šis sporta veids ir paņēmis daudz dzīvību, tomēr tās sajūtas, ko var gūt, nodarbojoties ar sērfošanu, ir tā vērtas!

Lasi vēl: VIDEO: Meitene ģeniāli un brutāli izjoko draugu sporta spēles laikā; Viņa reakcija ir nereāla

Niršana būrī haizivju alejā

3. Cage diving in shark alley

Ja tev patīk niršana, tad šis ir kas tāds, kas vismaz vienreiz dzīvē ir jāizmēģina! Ja kāds nezina, kas ir haizivju aleja – tā ir vieta starp Dyer salu un Geizera akmeni – reģions, kurā ir ļoti daudz roņu, kas nozīmē to, ka šī vieta ir konstants haizivju barošanās avots.

Planēšana

4. Hang gliding

Ja kādam ir akrofobija (bailes no augstuma), tad šis ir sporta veids, kas palīdzēs tās pārvarēt. Reizē ar adrenalīnu ir iespējams “paķert” arī nebijušas brīvības sajūtu.

Skriešana ar buļļiem

5. Running with bulls

Spānijas, Meksikas un Portugāles apgabalos 8 dienas notiek festivāls, kas ir aizsākts 14. gadsimtā. Pamatojoties spāņu tradīcijās, jauniešu skriešana ar buļļiem parādīja viņu drosmi. Lai gan tas liekas pilnīgi slimi, ar šo sportu vēl joprojām cilvēki nodarbojas – un adrenalīns ir neizbēgams. Bet, nu, tev ir jābūt ātram skrējējam!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment