Piepildās maza zēna murgi par svešinieku pagalmā – biedējošs stāsts

Zēnam trīs naktis pēc kārtas rādījās briesmīgi murgi – viņš esot teicis, ka aiz viņa loga staigā zēns ar gaismu. Šis sapnis viņu pārbiedēja tik ļoti, ka vienu nakti viņš izdvesa ļoti spēcīgu kliedzienu. Pēc šī notikuma viņa vecāki vienojās atrast avotu bērna murgiem.

Pēc teritorijas pārmeklēšanas, kur, kā zēns bija norādījis, viņš esot redzējis cilvēku ar lukturīti, viņa tēvs atrada kurpju nospiedumus. Šis atklājums nozīmēja, ka tie nav bijuši tikai maza zēna murgi, bet gan patiesība.

Vecāki nolīga apsardzes firmu, izmantoja drošības aplikāciju Salient Eye, lai paši savām acīm ieraudzītu svešinieku. Kamēr dēls pavadīja nakti pie vecmāmiņas, vecāki palika nomodā un gaidīja ierodamies svešinieku.

Kad viņš patiešām atnāca, vecāki nespēja noticēt savām acīm. “Es biju pilnīgi šokēta, lai gan es gaidīju, ka viņš parādīsies, tomēr nespēju aptvert, ka tas patiešām notika.”

Aplikācija uzņēma bildes ar tumsā staigātāju, un policija atbrauca uz notikuma vietu. Beigu beigās izrādījās, ka svešinieks ir 15 gadus vecs zēns, kurš devās uz turieni lasīt cigarešu izsmēķus.

Cerams, ka tagad mazajam zēnam būs saldi sapņi.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment