Pilnīgs vājprāts, ko šī sieviete darīja, pirms ietriecās stāvošā busiņā!

Kāda neidentificēta sieviete, kura bijusi aptuveni 30 gadus veca, vadīja automašīnu Mini, kad zaudēja kontroli pār auto un iebrauca ielas malā stāvošā zivju busiņā. Incidents noticis Cirenčesterā, Glasteršīrā.

Sagadīšanās, bet šī avārijas diena bijusi arī pirmā busiņa šofera darba diena – kurš to būtu domājis, ka tās laikā varētu notikt kas šāds.

Tajā pašā dienā busiņa šoferi izsauca pie vadības. Šoferis jau piedzīvoja paniskas bailes par to, ka viņu varētu atlaist no darba. Tomēr, par laimi, izrādījās, ka busiņa šoferis nav vainojams notikušajā negadījumā, ko atklājis darbinieka priekšnieks, apskatoties video materiālu.

Video materiālā skaidri redzams, ka sieviete pēc avārijas rokā tur rozā seksa rotaļlietu un izmisīgi cenšas uzvilkt bikses. Šofera priekšniecība uzzināja, ka vadītājs nemaz nav redzējis uzņemto video, tādēļ, lai nomierinātu viņa nervus, to parādīja, un visi kopā par to atviegloti pasmējās.

Uzņēmuma pārstāvis informēja presi, ka viņi nedalīsies ar uzņemto video materiālu, ka arī neatklās vainīgās sievietes identitāti.

Avots: www.shockingtimes.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anna</cite>

    vājprāts!

  • <cite class="fn">hemm</cite>

    nekā šokējoša,netālu no besingstokas uk,labi ka bija korķis,dāmīte sarkanā kabrī un kleitā-tas pats,traucēja it īpaši fūrēm,jo no augšas viss ir pārredzams!

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment