Pitons nomirst, notiesājot savu pēdējo maltīti

 

Šis 4 metrus garais Āfrikas klinšu pitons nolēma, ka 12 kg smagā dzeloņcūka, būtu ļoti laba vēlās pēcpusdienas maltīte. Bet pitons negaidīja to, ka viņa upuris sāktu pretoties, kad tas jau tika norīts.

 

 

 

 

pitons2

Darbinieks atzina, ka precīzie nāves cēloņi nav zināmi, jo dzeloņcūkas radītie ievainojumi varēja nebūt nāvējoši, kas ļauj minēt, ka pitons pats sev ir padarījis galu, kad sapratis, ka tas no iekšpuses tiks sadurstīts. Dzeloņcūka vairākkārtīgi bija izlaidusi savus dzeloņus, kuri caurdūra čūskas iekšējo gremošanas sistēmu.

pitons4

Dzeloņi bija iedūrušies gremošanas sistēmā un pitons bija kritis no klints malas. Mums atliek tikai minēt vai tas bija aiz sāpēm un neveiklām kustībām, vai arī pitons ņēma un padarīja sev galu.

pitons5

Lielākoties dzīvnieki izvairās no dzeloņcūku aizskaršanas, jo tie tiek atbaidīti ar dzeloņu palīdzību, radot draudīgu izskatu. Čūskas, savukārt, vairāk paļaujas uz saviem temperatūras un sekrētu sensoriem- vai ir ēdams un gards, vai nē. Tāpēc tās neredz dzeloņus, līdz tas jau ir par vēlu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment