Porziņģa maiņa: Ņujorkas fani dusmīgi kā elle… uz Kristapu ; Latvietis tiek asi kritizēts un dedzināti viņa krekli

 

Kristapa Porziņģa maiņa sacēlusi pamatīgu vētru Ņujorkas Knicks fanu vidū, kuriem spēlētājs no Latvijas līdz šim bija galvenā cerība uz komandas nākotnes panākumiem. 

 

Vienas dienas laikā tas viss apgriezies kājām gaisā un daudzi fani savas emocijas izgāž uz Kristapu. Pagaidām gan nav skaidrības, kā tiešo un kāpēc maiņas darījums noticis. Sākotnēji parādījās informācija, ka maiņu pieprasījis pats Kristaps un viņa pārstāvji, tomēr vēlāk gan medijos, gan publiskajā vidē izskanēja informācija, ka viss nav tik viennozīmīgi – Ņujorka jau ilgāku laiku esot mēģinājusi latvieti aizmainīt, jo viņš neatbalstīja virzienu, kādā notikusi komandas attīstība – piemēram, Knicks centieni zaudēt maksimāli daudz spēles, lai iegūtu lielāku iespēju uz augstu vietu draftā.

Fakts, ka darījums notika tik ātri un pēkšņi tikai apstiprina, ka darījums gatavots jau ilgāku laiku.

Ņujorkas fani sadalījušies divās frontēs – vieni, kas saka lielu paldies Kristapam, un atvainojas, ka Ņujorkas Knicks ir tāda “atkritumu bedre”, kurā valda bardaks (plus parādījusies arī info, ka Porziņģis nemaz nepieprasīja maiņu – tikai izteica neapmierinātību ar komandas virzību). Otra daļa fanu neslēpj savu vilšanos un naidu pret Kristapu, vainojot viņu maiņas darījuma iniciēšanā.

Lūk viens piemērs ar vienu no Knicks slavenajiem faniem Maiklu Rapaportu (TV personība, blogeris), kurš bij zināms, kā liels Kristapa fans:

Sākotnēji, uzzinot par Porziņģa maiņu viņš bija dusmīgs uz Knicks:

 

Vēlāk, uzzinot, ka, iespējams, maiņu  iniciējis pats Kristaps, viņš savas domas mainīja, un “uzbruka” jau Porziņģim:

 

Bet bija viens Kristapa paziņojums, kurš izpelnījās īpaši lielas negācijas no Knicks fanu puses…

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kurš Kristapa paziņojums izpelnījās īpaši lielu naidu:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment