6 pretīgākie gadījumi, ar kuriem saskārušies kriminālizmeklētāji. Baisi lasīt!

2. “Mana māsa ir histoloģe, darba ietvaros viņa ir palīdzējusi veikt pāris autopsijas. Viņa pastāstīja stāstu par vīrieti, kuram tika veikta autopsija – viņa zarnas bija uztūkušas, cietas un sablīvejušās kopā. Veicot tālāku izmeklēšanu, tika noskaidrots, ka vīrietis norijis zivs kaulu, kas caurdūris vēderu, nonācis zarnās un sadūris daļu zarnu trakta, izraisot nāvi.”

3. “Viens no pirmajiem mirušajiem pacientiem, ar ko saskāros, bija jauns vīrietis, kurš miris no šautas brūces. Vakarā, kurā vīrietis gāja bojā, viņš apmeklēja ātrās ēdināšanas restorānu Pizza Hut. Kad apgriezām viņu otrādi, lai noteiktu lodes caurduršanās ceļu, spiediena rezultātā no zarnu trakta izdalījās gāzes. Nekas nesmird sliktāk par pirms nāves apēstas picas gāzēm.

4. “Manam draugam ir kāds radinieks, kurš strādā tiesu medicīnas izmeklēšanas jomā. Reiz no upes tika izvilkts līķis, viņa āda bija sakrunkojusies, bet policijai bija nepieciešami šīs personas pirkstu nospiedumi. Tiesu medicīnas eksperte veica iegriezumu līķa rādītājpirkstā un pabāza savu pirkstu zem ādas, lai no iekšpuses iztaisnotu sačokuroto ādu un iegūtu pirkstu nospiedumus. Man vienmēr tas licies neticami pretīgi.”

5. “Pirmā lieta, kas nonāca manās profesionāļa rokās, bija kāds ugunsgrēkā bojā gājis seniors. Ugunsdzēsēji nespēja vīrieti dabūt ārā no mājas, līdz ugunsgrēks netika apslāpēts. Vīrietis bija pilnīgi izcepies. Manī šķebinošu sajūtu izraisīja tas, ka sadegusī miesa oda pēc ceptas cūkgaļas.

Kad atvēru krūšukurvi, tas izskatījās pēc ceptām ribiņām bez mērces. Es nespēju cūkgaļu ēst vēl trīs mēnešus pēc redzētā.”

Lasi vēl: Šī kundze nespēja pārdzīvot vīra un māsas nāvi, tāpēc izdarīja kaut ko PRETĪGU

6. “Es agrāk strādāju par tiesu medicīnas antropologu. Reiz mūsu komandu informēja par cilvēka mirstīgajām atliekām, kas atrastas 1) skurstenī 2) ar kreka pīpi 3) un auduma maisu. Mēs viņu iesaucām par kreka Ziemassvētku vecīti.”

7. “Mans vectēvs bija nozieguma vietu fotogrāfs. Tas notika Bombejā, Indijā. Vectēvs ar manu tēvu runāja par sērijveida slepkavu, kurš naktīs klīda pa Bombejas ielām, meklējot savus nākamos upurus. Tiklīdz viņš uzgāja neaizsargātu, guļošu bezpajumtnieku, slepkava ar milzīgu akmeni sadragāja viņa galvaskausu.”

8. “Esmu patologs. Pirms pāris mēnešiem autopsijas veikšanai pie mums nogādāja visai kaulainu, mirušu vīrieti. Nekā dīvaina, vai ne? Nepareizi. Šim vīrietim bija milzīgs loceklis. Nevis vienkārši liels, bet tas bija tik milzīgs, ka karājās pāri vīrieša augšstilbiem.”

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment