Pusaugu puisis, kurš tika uzskatīts par mirušu, pamostas pats savās bērēs: kā tas ir iespējams?!

Ningapa un Mandžula bija izmisuši, kad pēc suņa koduma gūšanas viņu 17 gadus vecais dēls smagi saslima. Mēnesi pēc tam, kad Kumaram iekoda suns, viņam parādījās augsta temperatūra un viņš tika nogādāts slimnīcā, kur viņa veselība tikai pasliktinājās. Ārsti brīdināja jaunieša vecākus, ka bez dzīvības uzturēšanas iekārtām Kumars neizdzīvos.

Šokēta ģimene nopietni apspriedās un pēc sarunas ar Kumara māsas vīru Šaranapu Naikaru paziņoja savu lēmumu.

Mēs nolēmām atslēgt Kumaru no dzīvības uzturēšanas iekārtām un vest viņu mājās, par spīti ārstu prognozēm,” ģimene skaidro.

Kumars tika pārvests mājās, kur viņam bija lemts pavadīt atlikušās dienas, līdz kādā brīdī Kumars vairs nereaģēja. Maravadu ģimene domāja, ka Kumars nomiris, tādēļ drīz vien pasūtīja viņa apglabāšanu.

Lasi vēl: Vecāki izmisumā: 10 gadus vecs zēns ir atkarīgs no suņu piena; Viņš pie tā tiek neticamā veidā

Kumara bēru dienā ģimene pameta māju, lai palīdzētu jaunietim doties pēdējās gaitās. Līdz galamērķim bija palikuši pāris kilometri, kad notika kas brīnumains. Kumars atvēra acis, sāka kustināt rokas un kājas. Brīdī, kad vairs nebija ne mazāko cerību, viņš pierādīja, ka ir dzīvs.

Kumara ģimene nekavējoties nogādāja viņu tuvākajā slimnīcā, lai ārsti precīzi noteiktu viņa diagnozi.

Tur tika paziņots, ka Kumaram ir meningoencefalīts, ar ko jaunietis inficējies suņa koduma rezultātā.

17 gadus vecais Kumars notikušo uzskata par laimīgu izbēgšanu no nāves. Šobrīd viņš par savu dzīvību cīnās Karnatakā. Meningoencefalīta ārstēšana ir sarežģīta, jaunietim nācās pārciest operāciju, lai viņš spētu atkal staigāt.

Avots: 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment