Raidījums: Parādu piedzinēji cenšas no kādas ģimenes piedzīt naudu par parādu, kurš neeksistē (VIDEO)

Kad Ingas mammas telefons iezvanījās, viņa vēl nenojauta par nepatīkamo vēsti. Automātiskā atbildētāja ziņojums vēstīja, ka kundze ir parādniece. Tikai vēlāk viņas telefona ekrāns iemirgojās vēlreiz. Šoreiz parādu piedzinēji atsūtīja īsziņu, ka kundzei ”Latvenergo” jāatmaksā 275 eiro.

Inga un viņas mamma no parādu piedzinējiem saņēmušas aicinājumu samaksāt parādu, taču ģimene ir pilnība pārliecināta, ka nekāda parāda nemaz nav, vēstīja TV3 raidījums “Bez Tabu”.

Uzzinot par saņemto īsziņu, Inga zvanījusi parādu piedziņas kompānijai ”Gelvora”, kur paskaidrots, ka esot notikusi kļūda un viņas mamma nemaz neesot parādnieku sarakstā.

Lielākais pārsteigums gan sekojis, kad Inga ar parādu piedzinējiem beigusi sarunu. Viņa savā viedierīcē pamanījusi īsziņu no tās pašas kompānijas. Šoreiz jau no Ingas tiek pieprasīta parāda apmaksa 189 eiro apmērā.

Lasi arī: VID uzliek Ivetai 500 eiro sodu; sieviete ne pa jokam satraukta par to, kas, nezinot, sadarīts uz viņas vārda

Sieviete norāda, ka gan viņa, gan viņas mamma konkrētos tālruņu numurus izmanto jau gadiem ilgi, līdz ar to esot izslēgta iespēja, ka kāds cits esot šos numurus izmantojis.

Šķir otru lapu, lai noskatītos sižetu un uzzinātu, ko saka parādu piedzinēji

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment