Sabilē visu decembri darbosies “Dāvantirgus ar rozīnīti”

Šī gada decembris Sabilē – pilsētā ar odziņu atkal ir īpašs, jo norisināsies vairāki pasākumi – 8. decembrī svinēsim 5. Karstvīna svētkus, bet jaunums mūsu pilsētā šogad ir “Dāvantirgus ar rozīnīti”, kurš notiek Sabiles “Sarades namiņā” (Rīgas ielā 34) no 1. – 30. decembrim, no trešdienas līdz svētdienai no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Ziemassvētki ir īpašs gaismas un prieka laiks mūsu zemītes tumšākajā gadalaikā, bet Sabilē amatnieki un mākslinieki no tuvākas un tālākas apkārtnes padarīs šos svētkus vēl īpašākus, pārdošanā piedāvājot savus darinājumus – gleznas, jostas, krūzes, svečturus, cimdus, rotaļlietas bērniem, metālkalumus, apsveikumu kartītes un daudzas citas noderīgas lietas.

Dāvantirgū darbosies rūķi, kuri vadīs pasākumus bērniem “Istabaugšas rūķu skola” ar smieklošanas, kliņģermācības, vēstuļošanas, brīnumstundas un citām nodarbībām, kā arī palīdzēs nokomplektēt un iesaiņot dāvanas. Šeit tiks organizēti arī īpaši piedāvājumi grupām ar radošajām darbnīcām, nedēļas nogales ar vecmāmiņām, būs atvērts atpūtas stūrītis, kā arī norisināsies citi pasākumi.

Par dāvantirgu un citiem jautājumiem, kas saistīti ar radošajām darbnīcām, varat sazināties ar Ievu, zvanot 25479582 vai rakstot uz e-pastu: [email protected]. Dāvantirgus pasākumiem varat sekot arī līdzi sociālajā tīklā Facebook, meklējot kontu “Dāvantirgus ar rozīnīti”, vai mājas lapā www.davantirgus.lv

Arī gada nogalē esiet mīļi aicināti apciemot Sabili – pilsētu ar odziņu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment