Mēs šādus cilvēkus savā kafejnīcā neapkalpojam – aizkustinošs stāsts par patiesajām vērtībām

Pārdevējs pagatavoja viņai tēju, maisiņā ielika visdažādākos koditorejas izstrādājumus, iepakoja viņai līdzi maizīti, apsēdināja veco tantīti pie galdiņa un lūdza pagaidīt, kamēr viņai atnesīs karstu zupu. Vecā kundze nevarēja noticēt tai laimei, kas viņai bija uzspīdējusi, tādēļ viņas acīs sariesās asaras.

Tā kā tas prasīja diezgan daudz laika, divi jaunieši, kuri stāvēja rindā tieši aiz vecās kundzes, sāka skaļi izteikt savu neapmierinājumu, bļaustīties un iebilst, ka pilsētas centrā kafejnīcās jau nu gan nevajadzētu ielaist bomžus un sabiedrības padibenes, kur nu vēl tos apkalpot. Kad beidzot bija pienākusi viņu kārta, pārdevējs nepievērsa jauniešiem uzmanību un pieņēma aiz viņiem stāvošā vīrieša pasūtījumu.

Lasi vēl: Īsta mīlestība vēl pastāv – tiešsaistes mīlasstāsts kafejnīcā starp darbiniekiem!

Jaunieši bija tik ļoti aizvainoti un dusmīgi, ka viņus neapkalpoja, taču pārdevējs uz šādu reakciju atbildēja:

Mēs šādus cilvēkus savā kafejnīcā neapkaplojam!” Jums vajadzēja redzēt šo abu jauniešu sejas izteiksmes. Viņi bļaujot un aizvainojot pārdevēju, lūdza izsaukt kafejnīcas menedžeri.

Kad ieradās menedžers, viņam tika izstāstīta visa radusies situācija. Kāda bija viņa reakcija? Viņš palūdza jauniešiem doties prom no šīs kafejnīcas un vairs nekad tajā neiegriezties. Uzskatu, ka kafejnīcas darbinieku rīcība bija pareiza, bet jauniešiem noteikti jāiemācās daudz vairāk cienīt līdzcilvēkus.

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pareizi. Nav ko laist veikalos pārlieku izlutinātus jaunekļus. Viņi neciena citus. Viņus vajadzēt līdz bezsamaņai piekaut par šādu nekaunību. Vajag lai pret viņiem kāds izturas tāpat, lai viņi iemācās cienīt citus.

Leave a Comment