Šajā bārā cilvēki mobilajos neskatās, bet gan sarunājas savā starpā; Iemesls pārsteidz

 

Viņš ir uzstādījis signāla bloķēšanas ierīci, lai bāra telpās neviens neizmantotu mobilo telefonu.

Gin Tub bāra cilvēki sarunājas cits ar citu reālajā dzīvē un atvienojas no visām ierīcēm. Kad lielākā daļa iestāžu piedāvā bezmaksas Wi-Fi, Gin Tub bāra īpašnieks Stīvs Tailers izlēma, ka viņa bārā vispār nebūs signāla. Viņam nepatīk tas, kā viedtālruņi ietekmē kopīgas sanākšanas pasākumus, tāpēc uzstādīja Faradeja būri, kas bloķē ienākošo signālu.

Faradeja būris ir 19. gadsimta izgudrojums. Tas sastāv no metāla režģa, kas iesprosto elektromagnētiskos viļņus un ietekmē jebkuru ierīci, kas identificē radiofrekvences ar RFID mikroshēmu vai NFC čipu.

Tā kā šī ierīce nedeformē signālu, bet vienkārši bloķē to, likums to neaizliedz.

Rezultātā cilvēki sāk runāt viens ar otru, jo neviens nevar izmantot mobilo telefonu Lai to kompensētu, vairākās vietās ir novietoti vecie telefoni ar ciparripu, un bāra apmeklētāji ar tiem var piezvanīt, lai pasūtītu dzērienus vai sarunātos ar cilvēkiem pie citiem galdiņiem.Tas var būt arī ļoti labs veids, kā pievērst kādam uzmanību.

Tailers savu bāru izveidoja par milzīgu Faradeja būri, uz griestiem uzliekot vara stiepļu tīklu, bet sienas noklājot ar alvas foliju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …pie mums tā lieta būtu ātra un īsa . ! Saimnieks savā bāra paliktu bez apmeklētājiem !

Leave a Comment