Sākumā izglāba, pēc tam izvaroja – šokējošs stāsts par pretekli/ugunsdzēsēju

Džons Makgins ir, 56 gadus vecs, bijušais ugunsdzēsējs, kurš nostrādāja savā arodā 30 gadus. Viņš ir ne tikai ugunsdzēsējs, bet arī izvarotājs. 1994. gada janvārī viņš devās uz sava upura māju uz izsaukumu. Meitenītes māte tika aizvesta uz slimnīcu, jo viņa bija saelpojusies dūmus. Pašu meitenīti aizveda pie vecmammas, lai būtu kāds, kas viņu varētu pieskatīt.

Makgins vēlāk ieradās pie meitenītes, uzmetās viņai virsū, sakot, ka viņi paspēlēs “Karali pilī”. Viņš uzvilka meitenīti sev virsū, aizspieda viņas muti ar roku un izvaroja viņu. Upuris, kurai tagad ir 30 gadi, tiesā stāstīja: “Es teicu, lai viņš pārstāj. Viņš man pateica, ja es kādam par to ziņošu, tad viņš nogalināšot manu māti.”

Upurim bija nepieciešamas 2 dekādes, lai saņemtos un pārvarētu bailes, ziņot par šo pāridarījumu. Pats apsūdzētais nekādā mērā neatzīst savu vainu un saka: “Es labāk sev ielaistu lodi pierē, nekā būtu pedofils. Viņa centās no manis izspiest naudu, bet tā kā es nepadevos, tad šī “izvarošana” ir viņas atriebība man.”

Izrādījās, ka Makgins agrāk bija strādājis arī kā apsargs klubā. Tajā laikā viņš tikās ar savu ugunsdzēsības partneri, kuru viņš arī vairākkārtīgi tika izvarojis un piekāvis. Viņa partnere stāsta: “Es devos runāt ar viņa mammu, bet vienīgais, ko viņa man pateica, bija tas, ja viņš mani sitot un aizskarot, tad visticamāk es to esmu pelnījusi.”

Kādā reizē viņas mērs bija pilns un pēc kārtējā izvarošanas gadījuma viņa paņēma nazi un metās sava izvarotāja virzienā: “Es būtu iecirtusi nazi viņa sirdī, ja būtu viņu noķērusi, bet viņš skrēja un skrēja, neļaujot man viņu noķert.”

“Es dzīvoju konstantās bailēs. Baidījos pat iedegt gaismu savās mājās, jo viņš bija izteicies, ka spuldzītes ir piepildītas ar benzīnu. Es apgaismoju savu māju tikai ar svecēm, jo pārāk baidījos, ka viņš tiešām ko tādu varētu būt izdarījis.”

Tiesa viņam piesprieda ilgus gadus cietumā, jo viņš tika atzīts par vainīgu vairākos nežēlīgos noziegumos.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu. Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment