Rūpīgi samaisa un liek uz uguns. Gatavojiet, nepārtraukti maisot, līdz masa sabiezē. Tiklīdz masa sāk vārīties un sabiezē, pievieno 3 ēdamkarotes citrona sulas.
Turpina vārīt uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, līdz masa kļūst elastīga un caurspīdīga, tas aizņem apmēram 10-15 minūtes.
Noņem no uguns un ielej veidnē, manas veidnes izmēri ir 16 x 25 cm. Formu viegli apsmidzina ar ūdeni. Ātri ielejiet masu veidnē un izlīdziniet to, jo tā ātri sacietē. Atstājiet rahat lukum atdzist istabas temperatūrā, tas aizņems apmēram 1 stundu.
Sagatavojiet maisījumu apkaisīšanai. Bļodā pievieno 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes un 1 ēdamkaroti pūdercukura, labi samaisa.
Pēc garduma atdzesēšanas maisījumu sagriež vēlamā lieluma kubiņos. To ir viegli sagriezt.
Mežsargs pastāstīja, kā vienkārši atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nekas nav jāpērk.
Iemērc kubiņus kukurūzas cietes un pūdercukura maisījumā, un našķis ir gatavas pasniegšanai kopā ar tēju.
Tevi noteikti interesēs
- “Es 80 gados sapratu, kāpēc ir vērts dzīvot”: mūžsenas gudrības no 80+ vecumaby Rinalds Bergmanis
- Latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis atklāti pasaka, ko domā par to, ka bērnus uzaudzina omītes, nevis paši vecākiby Laura Tiltiņa
- “Tas ir TOP zieds visos dārzos Latvijā”: starp 200 peonijām noskaidrota visskaistākā peonija (+ VIDEO)by Laura Andersone