Saldumu kalns 15 minūtēs. Ļoti garšīgi un no nekā – Rahat lukum

Rūpīgi samaisa un liek uz uguns. Gatavojiet, nepārtraukti maisot, līdz masa sabiezē. Tiklīdz masa sāk vārīties un sabiezē, pievieno 3 ēdamkarotes citrona sulas.

Turpina vārīt uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, līdz masa kļūst elastīga un caurspīdīga, tas aizņem apmēram 10-15 minūtes.

Noņem no uguns un ielej veidnē, manas veidnes izmēri ir 16 x 25 cm. Formu viegli apsmidzina ar ūdeni. Ātri ielejiet masu veidnē un izlīdziniet to, jo tā ātri sacietē. Atstājiet rahat lukum atdzist istabas temperatūrā, tas aizņems apmēram 1 stundu.

Sagatavojiet maisījumu apkaisīšanai. Bļodā pievieno 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes un 1 ēdamkaroti pūdercukura, labi samaisa.

Pēc garduma atdzesēšanas maisījumu sagriež vēlamā lieluma kubiņos. To ir viegli sagriezt.

VIDEO:

Mežsargs pastāstīja, kā vienkārši atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nekas nav jāpērk.

Iemērc kubiņus kukurūzas cietes un pūdercukura maisījumā, un našķis ir gatavas pasniegšanai kopā ar tēju.