Saldumu kalns 15 minūtēs. Ļoti garšīgi un no nekā – Rahat lukum

Rūpīgi samaisa un liek uz uguns. Gatavojiet, nepārtraukti maisot, līdz masa sabiezē. Tiklīdz masa sāk vārīties un sabiezē, pievieno 3 ēdamkarotes citrona sulas.

Turpina vārīt uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, līdz masa kļūst elastīga un caurspīdīga, tas aizņem apmēram 10-15 minūtes.

Noņem no uguns un ielej veidnē, manas veidnes izmēri ir 16 x 25 cm. Formu viegli apsmidzina ar ūdeni. Ātri ielejiet masu veidnē un izlīdziniet to, jo tā ātri sacietē. Atstājiet rahat lukum atdzist istabas temperatūrā, tas aizņems apmēram 1 stundu.

Sagatavojiet maisījumu apkaisīšanai. Bļodā pievieno 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes un 1 ēdamkaroti pūdercukura, labi samaisa.

Pēc garduma atdzesēšanas maisījumu sagriež vēlamā lieluma kubiņos. To ir viegli sagriezt.

Mežsargs pastāstīja, kā vienkārši atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nekas nav jāpērk.

Iemērc kubiņus kukurūzas cietes un pūdercukura maisījumā, un našķis ir gatavas pasniegšanai kopā ar tēju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment