Taksometra vadītājai salūst sirds, uzzinot, uz kurieni viņai jāved sava pasažiere

“Viņš man teica, ka viņa mamma ir nonākusi slimnīcā, tādēļ viņa steidzami jāapciemo. Viņš izlikās sakravājam mantas, es iepriekšējā naktī paliku pie viņa mājās. Mēs no rīta atvadījāmies pie viņa mājas, viņš iekāpa mašīnā un izlikās, ka brauc uz lidostu.

Pēc stundas es lidostā sagaidīju kādu sievieti, kura GPS ierīcē ievadīja namu kompleksa adresi, kurā dzīvo mans draugs. Viņa minēja, ka atbraukusi ciemos pie drauga. Viņa ir sajūsmināta, jo nav viņu redzējusi ilgi un dikti, un tā tālāk un tā joprojām. Es piemetināju, ka mans draugs tikko aizlidojis prom.

Šī sieviete brauciena laika pastāstīja par sevi, un es pat ļāvu viņai padzerties pasažieru sēdeklī novietoto ūdeni un uzlādēt mašīnā telefonu. Lai vai kā, pēc kāda brīža mēs piebraucam pie dzīvokļu kompleksa vārtiem un es saprotu, ka tieši te dzīvo arī mans draugs. Viņa nosauc ēku korpusa numuru un mēs dodamies galamērķa virzienā. Mans kuņģis sažņaudzas brīdī, kad nonākam pie tās pašas ēkas ieejas, kurā dzīvo mans draugs, un es ieraugu uz ielas novietotu viņa auto. Viņa saka, ka droši vien esam atbraukušas.

Lasi vēl: Sieva uzzina, ka vīrs viņu krāpj un sagādā viņam ŠĀDU pārsteigumu!

Viņš iznāk no mājas, jo grib palīdzēt viņai ar bagāžas izņemšanu no mašīnas. Es kļūstu nikna, izkāpju no automašīnas un kliedzu, ka nogalināšu viņu. Viņš metas bēgt. Viņš centās iemukt dzīvoklī, bet es viņu panācu un pamatīgi iedunkāju. Šis gudrinieks vēlējās mūs abas atstāt ārpusē.

Nu, tagad man ir jauns čemodāns. Un, starp citu, es tagad esmu brīva.”

Avots: didyouknowfacts.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment