“Sansusī” Vakars Rīgā VI

Tallinas ielas kvartāla kultūrtelpa “Tu jau zini kur” uzņem apgriezienus un piektdien, 17. maijā aicina uz kārtējo festivāla “Sansusī” mini versiju Rīgā. Ieeja no plkst. 19.00. Kā ierasts – būs kamermūzika, būs performance, kautiņš ar dzejnieku iznācienu un 20 min diskotēka.

Tallinas ielas 10 pagalmā vakars sāksies ar ieeju un pieeju bāriem, kam sekos vokālās kamermūzikas koncerts Olgas Pudovas (koloratūrsoprāns) un pianistes Janas Zubovas izpildījumā. Vēlāk strukturēta improvizācijas performance, ko sniegs Simona Orinska, Arvis Kantiševs un Andrējs Krūmiņš. Un tad pirmo reizi kautiņš, kurā satiksies viskauslīgākie no mūziķiem – sitaminstrumentālisti! Šarmantā un niansētā Elīna Endzele un enerģiski ritmiskais Elvijs Endelis, kuru starpā ritmiski un dzejas diptihā stāsies Laura Elcere un Arands Ruģēns. Un, protams, nerimstoša, tomēr cieti noteikta laikā 20 minūšu diskotēka ar Rolandu Kronlaku pie štepseļiem.

Gaidām jūs – “Sansusī” klausītāji un skatītāji, bez jums Vakars Rīgā VI būs šaurs un bīstami garlaicīgs.

Biļetes iepriekšpārdošanā par 9 euro (pie ieejas – 12 euro; bērniem (ieeja pieaugušo pavadībā) līdz 7. gadu vecumam – par velti, bērniem līdz 14. gadiem – 3 euro).

Organizē festivāls “Sansusī”, sadarbības partneris “Tu jau zini Kur”, atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un Rīgas dome.

Sestajā Vakarā Rīgā par īpašu cenu – 35 euro – varēs iegādāties biļetes uz galveno “Sansusī” notikumu – sesto festivālu rezidenču centrā „Susēja”, kurš joprojām notiks otrajā augusta nedēļā. Šī gada festivāla kulminācijas datumi būs no 9. līdz 11. augstam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment