Sarunājies ar svešinieku un kļūsti laimīgāks!

Zinātniski ir pierādīts, ka saruna ar svešinieku ļaus tev sajusties laimīgāka. Tā tu padarīsi gan savu, gan otra dienu saulaināku. Cilvēki pašā saknē ir sabiedriskas un draudzīgas būtnes, bet nedaudzi tam atļauj izlauzties uz āru, vienkārši ejot pa ielu.

Te būs 4 padomi, kā uzlabot savu komunikāciju ar svešiniekiem:

Noliec savu telefonu

Telefoni, planšetes, e-grāmatas ir lielākie sienas, lai tu varētu uzsākt sarunu, bet tas darbojas arī otrādi. Arī tev ir jānoliek savs telefons pie malas, lai radītu iespaidi cilvēkiem, ka tu esi pieejams. Esot nepārtraukti mākslīgajā tīklā, mēs zaudējam iespēju gūt reālas sarunas un enerģijas apmaiņu ar cilvēkiem.

Piemēram, manas sievas vecāki iepazinās stāvot rindā, lai pieteiktos darba meklēšanas aģentūrā. Viņi abi ir pietiekami intraverti un tas liek aizdomāties, vai viņi maz būtu iepazinušies, ja viņu laikā arī būtu bijuši telefoni ar interneta pieslēgumu.

Uzvel sarunas aizsācēju

Lielisks veids kā sākt sarunu ir uzvilkt sarunas aizsācēju. Tas ir kāds t-krekls ar asprātīgu nosaukumu vai kādas vietas vai, pasākuma nosaukumu, kas var raisīt sarunu, piemēram, stāvot rindā uz tualeti. Tie var būt arī ikdienišķi aksesuāri tādi kā pulkstenis, interesanta raksta, krāsu zeķes vai kaklasaites. Lielisks sarunas aizsācējs ir arī suns vai bērns, bet tos nevajadzētu izmantot tikai tādēļ, lai sāktu sarunas.

Izsaki komplimentu

Šis ir viens no vieglākajiem veidiem kā uzsākt sarunu, jo tu gūsti cilvēka labvēlību, kas pēc var turpināties kā ilgāka un saturīgāka saruna. Vienmēr var izteikt komplimentus par cilvēka apģērbu, aksesuāriem, matu sakārtojumu. Tu noteikti vari atrast vismaz vienu lietu cilvēka tēla, kura tev šķiet, ka labi izskatās un tad tik izmanto to!

Izmanto sarunas iespēju nekavējoties

Bieži vien, kad tu saproti, ka nu ir tas brīdis, kad tu varētu uzsākt sarunu, tad tas ir jādara uzreiz, neminstinoties. Tā var būt vienīgā un pēdējā iespēja, lai uzsāktu sarunu. Cilvēki ātri iekārtojas savās sēdvietās, ieliek austiņas un sāk klausīties mūziku vai lasīt grāmatu, kad, sarunas uzsākšana, liksies jau kā viņu miera traucēšana.

Pamēģini to izdarīt vismaz vienreiz nedēļā!

Kas var būt sliktākais, kas var notikt? Nekas. Cilvēks vienkārši nebūs ieinteresēts, tu dosies tālāk savu ceļu un tu visticamāk vairs nekad dzīvē nesatiksi šo cilvēku. Tāpēc, aiziet! Izmēģini iepazīšanos un runāšanos uz ielas jau šajā pavasarī, kad smaids rada smaidu un cilvēki ir priecīgāki!

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment