Satriekts vīrs noskatījās kā viņa sieva mirst no čūskas kodiena; sievas nosvērtā reakcija ir apbrīnojama

1a

Kriss Vordems no Fremantlas, Rietumaustrālijā, pastāstīja, ka viņa drosmīgā sieva, Anna, bija mierīga un nosvērta brīdī, kad viņa pārnāca mājās -pludmalē, pastaigas laikā, viņu bija sakodusi čūska.

Viņš pastāstīja, ka pa viņas kāju tecēja asinis, no vietas, kurā bija iekodis nāvējošais reptīlis un viņa mierīgi palūdza, lai viņš aizved viņu uz slimnīcu.

Profesors Vordems, kas strādā Rietumaustrālijas Noterdamas Universitātē, pastāstīja, ka lai mēģinātu palēnināt asins cirkulāciju sievas kājā, viņš izmantoja kurpju šņori.

Vordema kungs atceras sievas teikto, kad viņa pārnākusi mājās, kamēr viņš gulējis diendusu: „Ātri, aizved mani uz slimnīcu. Mani sakoda čūska. Es domāju, ka tas bija indeszalktis vai tīģerčūska.”

„Es ātri paķēru vienu pārgājienu zābaku un izvēru no tā šņori, ko apsēju kā žņaugu virs viņas ceļa. Viņa man teica, ka iespējams jau ir par vēlu, jo visticamāk, ka inde jau ir izplatījusies ķermenī.”

„Es biju šoka stāvoklī, nespēju tam noticēt, līdz ieraudzīju, ka no viņas kājas tek asinis.”

Teātra studiju un Angļu literatūras profesors saprata, ka viņa 75 gadus vecā sieva, ar kuru viņš bija precēts 49 gadus, neizdzīvos, mirklī, kad viņa dodoties uz auto saļima.

Akadēmiķis sazvanīja ātro medicīginsko palīdzību un mēģināja sievu atdzīvināt, sniedzot pirmo palīdzību, viņu instruēja operators.

Vortemas kundzi aizveda uz slimnīcu, bet, par nožēlu, ārstiem neizdevās viņu atdzīvināt.

Vēl joprojām nav zināms, kura bija tā čūska, kas laupīja viņa sievai dzīvību. Toksikoloģijas analīzes būs zināmas vien pēc vairākām nedēļām.

Pirms sievas traģiskās nāves, viņi abi ēda pusdienas mājās, uz terases, bet vēlāk viņa izdomājusi izmantot silto pēcpusdienu, lai dotos pastaigā.

Vortems pastāstīja, ka parasti viņš dodās pastaigās kopā ar sievu, bet, šoreiz, viņš vēlājās atpūsties un pagulēt. Lai arī pats bieži dodās pastaigāties pludmalē, viņš atzīst, ka nekad tur nav redzējis nevienu čūsku.

„Viņas bērni un mazbērni ir sateiekti, viņa tiem bija ļoti tuva, un viņiem patika būt ar viņu kopā,” saka Vortems.

„Viņai ļoti patika mūzika un savā laikā, viņa bija laba mūziķe, viņa spēlēja klavieres, sintezatoru un čellu.”

Dabas pētnieki atzīst, ka čūskas, visticamāk, pārvietojušās uz šo rajonu lielā karsuma dēļ, jo Rietumaustrālijā šie reptīļi nav diez ko aktīvi.

Svētdiena,17 gadu laikā, bija Fermantlas siltākā augusta diena, gaisa temperatūrām sasniedzot pat 27°C.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment