Šausmas, kas notiek, kad iedzer 35 VIAGRAS tabletes

Tas, kas notika pēc šī joka realizēšanas, visticamāk īpaši tevi nepārsteigs. Divu bērnu tēvs, tika aizvests ar ātro palīdzību no savām mājām uz slimnīcu, kurā viņam bija jāpaliek uz 36 stundu atkopšanos un novērošanu.

Pats joka autors pēc tam stāstīja par piedzīvoto: “Es sajutos tik ļoti slikti, kā es nekad mūžā nebiju juties. Man sākās reiboņi un halucinācijas. Viss, ko es redzēju bija zaļos toņos. Man bija masīva erekcija, kas vienkārši atteicās nošļukt.”

Tas vēl nebija viss: “Kad es tiku uzņemts ātrās palīdzības mašīnā, tad mediķi bija ļoti profesionāli savā darbā un attieksme bija vienkārši lieliska. Tomēr, varēja manīt, ka pāris reizes viņiem bija jāsavaldās, lai nesāktu smieties. Es to neņemu ļaunā, viņi arī ir cilvēki, kuriem nāk smiekli amizantās situācijās.”

 

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">FILIPS 72</cite>

    ..stulbeņiem,kuriem nav kur likt naudu ,var arī tā izklaidēties ! Nav skaidrs tikai viens:
    ,, Kā tas var būt ,ja cilvēkam rādās visādas halucinācijas un viss ir zaļā krāsā ,var tik
    sakarīgi un saprotami aprakstīt notiekošo slimnīcā !”Tātad ,tas viss ir pupu mizas ,ja vien te neprasītos pēc kārtīga krievu valodas lamu vārda ! …..Pizd…….još.!

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    man gan interesanti palasiit.Nekad nekas taads nav lietots,jo nav bijis vajadziibas.

  • <cite class="fn">marta</cite>

    Ko tādu reiz dzirdēju mēļojam Kurzemes mazpilsētā,kad vetiņi bija pajokojuši par kolēģi.Tam bija iedotas zirgiem domātās zāles un viss bijis ļoti dramatiski.Cietušais vēlāk teicis : “es domāju,ka man pautus pārplēsīs ” ! Tā jokot nedrīkst 🙁

Leave a Comment