Pilnīgas šausmas: viņš sazāļoja savu kaķi, lai ar viņu darītu ŠO!

Aleksandrs ir tetovēšanas mākslinieks un viņam pieder Sfinksa kaķis – jūs jau varat iedomāties, kā šīs lietas ir iespējams apvienot.

Uz sava Sfinksa kaķa Aleksandrs jau ir uzzīmējis vairākus tetovējumus – lai to izdarītu, viņš sazāļo kaķi ar nomierinošiem līdzekļiem.

Sfinksa kaķi ir unikāli, jo viņiem neaug apmatojums. Šī kaķa āda ir ļoti jutīga, tādēļ tetovējumi pakļauj viņu milzīgam riskam. Aleksandra izdomātie dizaini kaķa tetovējumam iekļauj cietuma torni, cigareti, degvīnu un kailu sievieti. Šādi tetovējumi krievu gangsteru aprindās ir ļoti bieži sastopami.

Komentējot savu lēmumu, Aleksandrs saka: “Protams, man ir žēl, ka es viņam nodaru ko tādu. Nav jau tā, ka viņš pats vēlējās to darīt. Viņam ir citādāka ādā, tādēļ arī tetovējumi tiek zīmēti citādāk. Ceru, ka tas nenodara viņam pārāk lielu kaitējumu, parasti viņš jūtas labi un ātri atkopjas no anestēzijas.”

Lasi vēl: Viņi nesaprata, kādēļ kaķis sēž aukstumā un nekustas no vietas – tad atklāja ko briesmīgu!

Ļoti daudzi dzīvnieku aizstāvji ir dusmīgi par Aleksandra slimo fantāziju piepildīšanu. Aktīviste Elizabete Skorņina komentē: “Sazāļošana neļauj kaķim kustēties, tomēr smadzenes turpina strādāt. Ja viņš to darīs bieži, tas var atspaidoties uz kaķa sirdi.”

Tomēr Aleksandrs aizstāv sevi, sakot, ka tas nav sliktāk par to, ka fermeri ar karstu dzelzi iezīmē savu ganāmpulku. Diemžēl šī nostāja nemaina to, kādām sāpēm kaķim ir jātiek pāri. Cerēsim, ka tas vairs nebūs uz ilgu laiku.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment