Savulaik tik populārā Rūta Reinika publicējusi jaunu FOTO no savas tagadējās dzīves

Dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta Reinika-Preisa, kura šāgada sākumā laida pasaulē pirmdzimto dēliņu Ričardu, nupat kā pirmo reizi publiskojusi jaunas bildes, kurās Līgo vakarā redzama kopā ar savu mazuli un mīļoto vīrieti burātāju Jāni Preisu.

Lai gan Rūta ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, parasti viņa publicē fotogrāfijas, lai atrādītu, kā paaugusies viņas atvasīte, taču dzīvesdraugs fotogrāfijās tikpat kā nav figurējis.

Lasi arī: Psihologi atklāj frāzi, kas liek aizvērt mutes baumotājiem. Tev tā jāzina!

Šī ir viena no retajām publiskotajām bildēm, kurā mazā ģimenīte skatāma kopā – mīļotais ar vienu roku maigi apņēmis ap pleciem Rūtu, bet ar otru tur abu kopējo bērniņu. Abi izskatās kā kārtīgi Jāņa bērni – Rūtai, kas lepojas ar dabas dotu pievilcību, galvā ir ziedu vainadziņš, bet Jānim – prāvs ozollapu vainags.

Bilde izstaro pozitīvu enerģiju, apliecina pāra harmoniskās attiecības un parāda, kā paaudzies mazais Ričardiņš.

Rūta ar Jāni Preisu ir attiecībās kopš 2015. gada. 2020.gada sākumā abi kļuva par vecākiem kopīgai atvasei.

Ričards ir Rūtas pirmdzimtais, bet Jānim ir vēl divi bērni no iepriekšējām attiecībām, kuri, spriežot pēc sociālajos tīklos ievietotajiem fotoattēliem, svinējuši aizvadītos Līgo svētkus kopā ar tēva jauno ģimeni.

Lasi arī: Pirms septiņiem gadiem Liza pameta visu un apprecējās ar puisi no Gvinejas. Kā tagad izskatās viņas skaistās meitiņas

Jānis vietnē “Instagram” padalījies ar mīļu foto, kuru atzinīgi novērtējuši gan viņa, gan Rūtas sekotāji. Pie foto Jānis pierakstījis – “My treasures” (“Mani dārgumi”).

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

 

Lasi arī: Jaunā skaistule no “Zilās lagūnas”. Kā pēc 40 gadiem izskatās romantiskās filmas varone

Pāris nekur nav publiski nav minējis savu attiecību statusu, taču daudzi ir pamanījuši, ka vietnē “Facebook” Rūta reģistrējusies kā Rūta Reinika-Preisa, liekot domāt, ka abi kaut kad ir slepeni apprecējušies, nevienu neinformējot par šādu soli.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment