Izskan jaunumi no savulaik tik populārās grupas Riči solista Rinaldo; Viņš ir arī ļoti mainījies

Somijā dzīvojošais čigānu izcelsmes latviešu dziedātājs Rinaldo nupat ierakstījis jaunu hitu, lai iepriecinātu savus fanus Latvijā – klajā nākusi kādreizējās grupas ”Riči” solista jaunākā dziesma ”Rūgts”.

Noklausies arī tu šo singlu! Tā skanējumā saklausāmas unikālas, maigas un siltas čigāniskas nianses, kas piemīt Rinaldo balsij. Dziesma raisa pozitīvas emocijas, vasarīgu vieglumu un dzīves svinēšanas sajūtu.

Raksturojot jauno ierakstu, mūziķis izteicies, ka pēc nosaukuma varētu šķist, ka dziesma ir veltījums tiem, kas precas, taču patiesībā tā ir domāta ikvienam.

Lasi arī: Marta Meisone – sieviete, kura 60 gadus dzīvoja kapsulā

“”Rūgts” ir kā aicinājums visiem dzīvot tikpat cerīgi un kaislīgi, kā to dara tikko iemīlējies pārītis,” citējot Rinaldo sacīto, raksta skaties.lv.

Skaņdaris paudis patiesu prieku par iespēju dāvāt klausītājiem jaunu dziesmu latviešu valodā. Dzīvojot Somijā, viņš pārsvarā dziedot angliski, taču viņa sirds balss arvien skanot latviski un čigāniski.

Dziesmu ”Rūgts” speciāli Rinaldo sarakstījis melodijas un teksta autors Kaspars Antess.

”Lai gan grupas ”Čigānzēni” pastāvēšanas laikā kopā ar Rinaldo esam koncertējuši visā Latvijā, šī ir mūsu pirmā sadarbība kā autoram ar izpildītāju. Mans autora rokraksts pieprasa čigāna balsi, un man ir gandarījums, ka līdzās Dzintaram Čīčam nu manu izpildītāju loku papildina Rinaldo,” sacīja Antess.

Lasi arī: Savulaik tik populārā Rūta Reinika publicējusi jaunu FOTO no savas tagadējās dzīves

Kā zināms, Rinaldo nu jau divus gadus kopā ar sievu Inesi un gadu veco meitiņu Izabellu dzīvo Somijā, kur strādā un mācās somu valodu. Brīvajā laikā viņš dzied, un ir veiksmīgi apliecinājis sevi Somijas muzikālajā televīzijas šovā ”The Voice”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment