Kolēģis gadiem ilgi slepus darīja ar šīs sievietes kafiju kaut ko tik pretīgu, ka nokļuva cietumā

Pēc izdevumā Toronto Star publicētās informācijas, 41 gadu vecs vīrietis atzinies, ka ejakulējis jeb “beidzis” kolēģes kafijas krūzē, kā arī berzējis savu locekli pret viņas darba telefonu vairākus gadus, kā arī uzņēmis ar to video. Ontārio tiesnesis par netiklajām darbībām vīrietim piespriedis 18 mēnešus ilgu cietumsodu.

Duglass Veilijs atzinās, ka ir vainīgs pāridarījumos, vuārismā, kā arī vienu reizi ielauzies mājā, kur filmējis tās iemītniekus atrodamies dušā. Tāpat, viņš nofilmēja to, kā iezogas citu cilvēku mājā un ejakulē uz upura apakšveļas.

Ņemot vērā to, ka Veilijs jau pirms stāšanās tiesas priekša ieslodzījumā pavadīja sešus mēnešus, nākamgad ap šo pašu laiku viņš jau tiks atbrīvots. Vīrietis jau iepriekš ir nonācis varasiestāžu redzes lokā 2011. gadā par fotoattēlu uzņemšanu zem 16 gadus vecas meitenes svārkiem un kādas sievietes dibena fotografēšanu Walmart veikalā.

Avots: mandatory.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment