Šī fotogrāfija aizkustinājusi miljonus visā pasaulē; Kas tur tik īpašs, ka visa pasaule par to jūsmo?

1a

Roberts ir kurls un cieš no cerebrālās triekas, un viņam vajadzējis kādu, kas nomierina pēc satraukuma, kas radies pilnajā autobusā.

Šī fotogrāfija, kas pirmo reizi tika publicēta Facebook lapā ar nosaukumu Only In Hamilton (Tikai Hamiltonā), ir pāršalkusi internetu, un daudzi šādu rīcību raksturo kā skaistu un pat perfektu.

Fotogrāfijā redzams students, kurš tur roku cilvēkam ar īpašām vajadzībām un šādi viņu nomierina.

“Nezināju, vai ko tādu var publicēt, bet es vēlētos izteikt pateicību puisim, kurš sēdēja blakus kungam ar īpašām vajadzībām” – teikts virsrakstā, kas publicēts kopā ar fotogrāfiju.

“Viņš atļāva viņam turēt savu roku un tādā veidā nomierināties pārpildītajā autobusā..  kad redzu ko šādu, mana diena ir izdevusies.”

Kuoto stāstīja, ka devies mājās pilnā autobusā, kad Roberts vērsās pie viņa pēc palīdzības, sākumā aicinādams paspiest roku.

Kā Kuoto pastāstīja Kanādas preses izdevumam Huffington Post :“Viņš nelaida vaļā manu roku. Dažreiz jums vienkārši jābūt nesavtīgiem un cita vajadzības jānostāda pāri savējām”.

Jaunais students stāstīja, ka vēlāk Facebook vietnē saņēmis ziņu no Roberta ģimenes, kas uzslavējusi viņa centienus palīdzēt.

Fotogrāfija nopelnījusi gandrīz 45 000 “patīk” un 10 000 “dalīties” atzīmju Facebook vietnē, kā arī milzum daudz pozitīvu atsauksmju.

Lūk, daži no Facebook lietotāju komentāriem: “Pasaulē vajag vairāk tādu cilvēku kā tu!”, “Tas ir skaisti, tiešām lika man pasmaidīt”, “Mūsu mērķis: palīdzēt citiem. Miers un mīlestība”, “Par spīti visam negatīvajam, kas ir pasaulē, cilvēki joprojām ir lieliski”.

Stefens Snovs pat ieteicis Kuoto izmēģināt spēkus politikas jomā.

Viņš rakstīja: “Godfrijam Kuoto vajadzētu padomāt par karjeru politikā! Viņa mātei vajadzētu būt vadītājai! Kas ir vēl iespaidīgāks par tik laipnu žestu… viņa pārliecība 22 gadu vecumā… kā viņš tik vēsi izturas pret slavu, ar ko tagad sastopas! Lielisks cilvēks un labs atgādinājums mums pārējiem!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment