Šī ģimene zaudēja visu, kas viņiem pieder, viena sociālo tīklu ieraksta dēļ

 

Marku un Bekiju pārsteidza tas, cik ātri un efektīvi Lī Grīna pārvadātāji darbojās, un 45 minūšu laikā viņi bija iekrāvuši savā furgonā visas pārim piederošās lietas. Kad Marks un Bekija komentēja to, cik ātri viņi paveic savu darbu, viens no pārvadātājiem skaidroja, ka viņu diena ir piepildīta ar citiem darbiem, pie kuriem jāsteidzas.

 

Bet, kā izrādījās, ne tas bija iemesls viņu ātrajai darbībai. Pāris saprata, ka kaut kas nav kārtībā, kad pārvadātāji stundas laikā neieradās sarunātajā vietā. Kā izrādījās, Lī Grīns patiesībā neeksistēja, un viņa pārvākšanās kompānija bija krāpšanas mehānisms klientu naudas un personisko mantu zagšanai. Marks un Bekija stundas laikā bija zaudējuši visu, kas viņiem piederēja. Viņiem vairs nebija pilnīgi nekā.

Pāris nesen bija atvēris savu bāru, un cerēja gūt panākumus jaunajā biznesā. Taču tagad viņi spiesti paļauties uz ziedotāju labvēlību, lai atgūtu savu iedzīvi. Kaut arī pāris jūtas pateicīgi par palīdzību, ko saņēmuši no pilnīgiem svešiniekiem, tas tik un tā nespēj aizvietot dažādas lietas ar emocionālo vērtību, kas arī tika nozagtas, piemēram, viņu saderināšanās gredzeni.

Lasi arī: Lūk, kāda meita ir Gruzijas skaistākajam pārim

 

Taču tagad Marks un Bekija ir guvuši vērtīgu mācību. Internets var būt bīstama vieta, un tas, kas tajā izskatās pilnīgi drošs, realitātē var būt gluži pretējs tam. Tas tikai pierāda, ka jābūt ļoti uzmanīgam ar to, kam tu uzticies internetā un kādu informāciju par sevi tu tajā atklāj.

Avots: DailyMail

Avots: diply.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zaiga</cite>

    Nu gan tur muļķības sarakstītas. Iespējams, Amerikā kas tāds. Pie mums taču brauktu kopā ar pārvedējiem. Pie tam – ātrs pārvedēju darbs liecina par profesionalitāti.
    Starp citu. Lielisks veids nelielu, tomēr reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība loterijās. Sākot no Facebook izlozēm, kuras organizē dažādas firmas pēc Like

    • <cite class="fn">Valentina</cite>

      Šeit galvenais nav loterija, te runā par nozagtām mantām … Pieturēsimies pie tēmas un nepīsim iekšā savu reklāmu……

    • <cite class="fn">AAA</cite>

      Domāju, ka ja klients brauktu līdzi – viņi mierīgi pārvestu mantas un nekas nebūtu noticis. Tas skan diezgan loģiski.

  • <cite class="fn">minka</cite>

    celot uz praamja it nemaz nav mans sapnis-man metas nelabi uz uudens,bet cik daudz agraak esmu speeleejusi [piedaliijusies]loterejaas,nav veicies,un taapeec ticiiba ir nieciiga.

  • <cite class="fn">Vodka</cite>

    Šādi raksti gandrīz paranoju uzdzen 😀 Taisnība, nevar visiem uzticēties bet 99% gadījumu nav nekāda problēma.

  • <cite class="fn">Oskars</cite>

    Policija pat nav pieminēta………….

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Beidziet rakstīt par auniem ! Pat buļļi degunā tūr riņķus , bet te SADERINĀŠANĀS GREDZENUS dod pārvadātājiem ! Ceru ,ka arī kredit kartes un naudas maki bija pievienoti !…Ilgi meklēja -līdz atrada ! Ha,ha ,ha !

  • <cite class="fn">Saskatijies ārzemju TV raidijumus...</cite>

    “Bagātajās” rietumu valstīs šī ir gandrīz klasiska situācija. Tiesa lielākoties gan pārvadātāji, pēc pārvadāšanas piestāda smieklīgi lielus rēķinus, bet ir arī situācijas kur nozūd ar visu mantu. Nav retums. Atliek cerēt ka Latvijā tā nenotiek, atliek cerēt…

  • <cite class="fn">fano</cite>

    Sociālie portāli šķiet kļūst aizvien bīstamāki, ja nedomā ar galvu. Tas nu ir fakts.

  • <cite class="fn">christophe from France</cite>

    jums jāzina, ka tas ir pārcelšanās uz Angliju un tā nav latvija, lietuva vai kāda cita austrumeiropas valsts, jo mūsdienās par visu tiek samaksāts, nekas ir bez maksas. šeit tas attiecas uz pārcelšanos, un neviens nevēlas palīdzēt pacelt mēbeles un salikt tās furgonā vai izgatavot un transportēt kastes, tas ir beidzies, mēs tagad izgatavojam paši savas kastes un saucam par pārvietojošu uzņēmumu, kas darīs to mūsu labā, pretējā gadījumā mums tas jādara mums pašiem un visiem vieniem.

Leave a Comment