Šī ģimene zaudēja visu, kas viņiem pieder, viena sociālo tīklu ieraksta dēļ

c7d63ed4-b0e1-457d-9e64-736e77d1780f_desktop

Ir daudz lēmumu, kuri pāriem jāpieņem kopā, ja attiecības ir nopietnas. Šo lēmumu starpā viens no grūtākajiem ir dzīvesvietas izvēle, it īpaši tad, kad tas saistīts ar ģimeni un darbu.

Kad šādu lēmumu nācās pieņemt britu pārim Markam Higinsam un Bekijai Szenkai, viņi nolēma pārvākties tuvāk Marka darba vietai. Tomēr viņi nespēja atrast nevienu, kas palīdzētu viņiem pārvākties.

Tāpēc viņi nolēma atrast uzticamu pārvākšanās kompāniju vietnē Facebook. Jau drīz Bekija uzgāja kompāniju, kas piederēja vīrietim, vārdā Lī Grīns. Kompānijas profils izskatījās profesionāls, tāpat arī viņu mājaslapa. Bekija pat runāja ar pašu Lī Grīna kungu un izlēma, ka šī ir kompānija, kuras pakalpojumus viņa vēlas izmantot. Viņa noteica datumu, kad Lī Grīna darbiniekiem vajadzēja ierasties palīdzēt pārvākt viņu mantas uz jauno dzīvesvietu.

Lasi arī: Lūk, kāda meita ir Gruzijas skaistākajam pārim

Šī diena pienāca, un Lī Grīna pārvadātāji ieradās jaunā pāra mājoklī. Bet tad notikumi ieguva interesantu pavērsienu.

Lai uzzinātu, kas notika tālāk, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zaiga</cite>

    Nu gan tur muļķības sarakstītas. Iespējams, Amerikā kas tāds. Pie mums taču brauktu kopā ar pārvedējiem. Pie tam – ātrs pārvedēju darbs liecina par profesionalitāti.
    Starp citu. Lielisks veids nelielu, tomēr reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība loterijās. Sākot no Facebook izlozēm, kuras organizē dažādas firmas pēc Like

    • <cite class="fn">Valentina</cite>

      Šeit galvenais nav loterija, te runā par nozagtām mantām … Pieturēsimies pie tēmas un nepīsim iekšā savu reklāmu……

    • <cite class="fn">AAA</cite>

      Domāju, ka ja klients brauktu līdzi – viņi mierīgi pārvestu mantas un nekas nebūtu noticis. Tas skan diezgan loģiski.

  • <cite class="fn">minka</cite>

    celot uz praamja it nemaz nav mans sapnis-man metas nelabi uz uudens,bet cik daudz agraak esmu speeleejusi [piedaliijusies]loterejaas,nav veicies,un taapeec ticiiba ir nieciiga.

  • <cite class="fn">Vodka</cite>

    Šādi raksti gandrīz paranoju uzdzen 😀 Taisnība, nevar visiem uzticēties bet 99% gadījumu nav nekāda problēma.

  • <cite class="fn">Oskars</cite>

    Policija pat nav pieminēta………….

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Beidziet rakstīt par auniem ! Pat buļļi degunā tūr riņķus , bet te SADERINĀŠANĀS GREDZENUS dod pārvadātājiem ! Ceru ,ka arī kredit kartes un naudas maki bija pievienoti !…Ilgi meklēja -līdz atrada ! Ha,ha ,ha !

  • <cite class="fn">Saskatijies ārzemju TV raidijumus...</cite>

    “Bagātajās” rietumu valstīs šī ir gandrīz klasiska situācija. Tiesa lielākoties gan pārvadātāji, pēc pārvadāšanas piestāda smieklīgi lielus rēķinus, bet ir arī situācijas kur nozūd ar visu mantu. Nav retums. Atliek cerēt ka Latvijā tā nenotiek, atliek cerēt…

  • <cite class="fn">fano</cite>

    Sociālie portāli šķiet kļūst aizvien bīstamāki, ja nedomā ar galvu. Tas nu ir fakts.

  • <cite class="fn">christophe from France</cite>

    jums jāzina, ka tas ir pārcelšanās uz Angliju un tā nav latvija, lietuva vai kāda cita austrumeiropas valsts, jo mūsdienās par visu tiek samaksāts, nekas ir bez maksas. šeit tas attiecas uz pārcelšanos, un neviens nevēlas palīdzēt pacelt mēbeles un salikt tās furgonā vai izgatavot un transportēt kastes, tas ir beidzies, mēs tagad izgatavojam paši savas kastes un saucam par pārvietojošu uzņēmumu, kas darīs to mūsu labā, pretējā gadījumā mums tas jādara mums pašiem un visiem vieniem.

Leave a Comment