Pagatavošanas gaita
Vispirms vajag sagriezt gurķi plānās šķēlītēs, es to sagriežu ar dārzeņu griezēju.
Pēc tam pagatavo pildījumu. Ņemam 200 gramus krabju nūjiņu un sagriežam kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Tad gurķu šķēles saliek vienu pie otras un nogriež tām malas.
Lasi arī: Salāti “Maigums” – recepte, par kuru pirmo reizi uzzināju labā kafejnīcā, bet tagad vienmēr gatavoju svētkos
Tad uz vienas no gurķu šķēļu malām liek pildījumu un visu sarullē. Kad pasniedz, tad tos mazliet apslaka ar sojas mērci. Šo gurķu priekšrocība ir tāda, ka tie neatsulojas. Tos var pagatavot pāris stundas pirms viesībām un turēt ledusskapī. Ja vēlaties pildījumam var pievienot nedaudz vārītu rīsu.
Tevi noteikti interesēs
- Ļoti viegli pagatavojami, bet tik gaisīgi un garšīgi: mana draudzene gatavo salātus “Parīze sniegā”by Laura Andersone
- Ziema nesīs kaut ko nepieredzētu kopš 1799. gada: meteorologi skaidro uz ko vajadzētu rēķinātiesby Sandra Vīgante
- Kāpēc pieredzējušas mājsaimnieces mīklai pievieno etiķi un kādas priekšrocības tas sniedzby Evita Šulce