Pagatavošanas gaita
Vispirms vajag sagriezt gurķi plānās šķēlītēs, es to sagriežu ar dārzeņu griezēju.
Pēc tam pagatavo pildījumu. Ņemam 200 gramus krabju nūjiņu un sagriežam kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Tad gurķu šķēles saliek vienu pie otras un nogriež tām malas.
Lasi arī: Salāti “Maigums” – recepte, par kuru pirmo reizi uzzināju labā kafejnīcā, bet tagad vienmēr gatavoju svētkos
Tad uz vienas no gurķu šķēļu malām liek pildījumu un visu sarullē. Kad pasniedz, tad tos mazliet apslaka ar sojas mērci. Šo gurķu priekšrocība ir tāda, ka tie neatsulojas. Tos var pagatavot pāris stundas pirms viesībām un turēt ledusskapī. Ja vēlaties pildījumam var pievienot nedaudz vārītu rīsu.
Tevi noteikti interesēs
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone
- Vīrs bija komandējumā, un vīramāte ieradās ciemos uz mūsu māju Tukumā — taču naktī mani pamodināja dīvaini trokšņi…by Rinalds Bergmanis
- Kāpēc kasieri vienmēr skatās jums acīs, pirms izdrukā čeku no kases aparāta- ne tikai vecuma noteikšanaiby Sandra Vīgante