Pagatavošanas gaita
Vispirms vajag sagriezt gurķi plānās šķēlītēs, es to sagriežu ar dārzeņu griezēju.
Pēc tam pagatavo pildījumu. Ņemam 200 gramus krabju nūjiņu un sagriežam kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Tad gurķu šķēles saliek vienu pie otras un nogriež tām malas.
VIDEO:
Lasi arī: Salāti “Maigums” – recepte, par kuru pirmo reizi uzzināju labā kafejnīcā, bet tagad vienmēr gatavoju svētkos
Tad uz vienas no gurķu šķēļu malām liek pildījumu un visu sarullē. Kad pasniedz, tad tos mazliet apslaka ar sojas mērci. Šo gurķu priekšrocība ir tāda, ka tie neatsulojas. Tos var pagatavot pāris stundas pirms viesībām un turēt ledusskapī. Ja vēlaties pildījumam var pievienot nedaudz vārītu rīsu.
Tevi noteikti interesēs
- Klimata dāvana Jaunajam gadam: meteorologs skaidro, kā beigsies neparasti siltais decembris
- Saeima ir nolēmusi šo likumu atcelt un neieviest no 2026.gada: ”Tas attiecas uz šīs kategorijas transportlīdzekļiem”
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- Māra katru gadu viņa ieradās un sabojāja man svētkus, bet es izdomāju viņai lielisku dāvanu
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spaidīt: kas tas ir
- “Jāpauž skaidra latviskā nostāja”: Rīgas dome pieņem jaunu lēmumu, kas stāsies spēkā jau šogad









