Pagatavošanas gaita
Vispirms vajag sagriezt gurķi plānās šķēlītēs, es to sagriežu ar dārzeņu griezēju.
Pēc tam pagatavo pildījumu. Ņemam 200 gramus krabju nūjiņu un sagriežam kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Tad gurķu šķēles saliek vienu pie otras un nogriež tām malas.
Lasi arī: Salāti “Maigums” – recepte, par kuru pirmo reizi uzzināju labā kafejnīcā, bet tagad vienmēr gatavoju svētkos
Tad uz vienas no gurķu šķēļu malām liek pildījumu un visu sarullē. Kad pasniedz, tad tos mazliet apslaka ar sojas mērci. Šo gurķu priekšrocība ir tāda, ka tie neatsulojas. Tos var pagatavot pāris stundas pirms viesībām un turēt ledusskapī. Ja vēlaties pildījumam var pievienot nedaudz vārītu rīsu.
Tevi noteikti interesēs
- Lielākie meli, kam tic sievietes pēc 60 gadiemby Rinalds Bergmanis
- Ja pamanāt šīs pazīmes savā telefonā, tas var nozīmēt, ka tiek izsekoti jūsu bankas datiby Rinalds Bergmanis
- “Šī vasara vēl sagādās pārsteigumus”: meteorologs Toms Bricis atklāj, cik ilgi Latvijā saglabāsies +30 grādu tveice, kas iestāsies jau trešdienby Laura Andersone