Pagatavošanas gaita
Vispirms vajag sagriezt gurķi plānās šķēlītēs, es to sagriežu ar dārzeņu griezēju.
Pēc tam pagatavo pildījumu. Ņemam 200 gramus krabju nūjiņu un sagriežam kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Tad gurķu šķēles saliek vienu pie otras un nogriež tām malas.
Lasi arī: Salāti “Maigums” – recepte, par kuru pirmo reizi uzzināju labā kafejnīcā, bet tagad vienmēr gatavoju svētkos
Tad uz vienas no gurķu šķēļu malām liek pildījumu un visu sarullē. Kad pasniedz, tad tos mazliet apslaka ar sojas mērci. Šo gurķu priekšrocība ir tāda, ka tie neatsulojas. Tos var pagatavot pāris stundas pirms viesībām un turēt ledusskapī. Ja vēlaties pildījumam var pievienot nedaudz vārītu rīsu.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Šie esot visbīstamākie cilvēki pēc dzimšanas datuma; Izrādās, ka viņi ir vairāk tendēti uz strīdiemby Sandra Ločmele
- Nesapratu kāpēc santehniķis aizdedzināja sērkociņu un iemeta to manā tualetē. Bet tas nostrādājaby Rinalds Bergmanis
- Kaķu superspējas: 8 lietas, ko jūs, visticamāk, nezinājāt par savu mīluliby Laura Blūma