Šī meitenīte no skolas tika aizsūtīta mājās bez biksēm; tēvs ir dusmīgs kā ELLE

“Es pacēlu meitas kreklu, kad iekāpām mašīnā. Zem tā viņai bija tikai apakšbikses. Viņa teica, ka netīrās drēbes ir viņas somā,” tēvs pastāstījis vietējam ziņu dienestam.

Meitene stundas laikā pacēlusi roku, lai pajautātu, vai var doties uz labierīcībām, bet skolotāja meitenei nav pievērsusi uzmanību, līdz bija jau par vēlu. Viņas tēvs paskaidro, ka medicīnisku iemeslu dēļ meitene nevar ilgi gaidīt, lai dotos uz labierīcībām.

Uztraucoties par meitas drošību, braucot autobusā bez biksēm, tēvs izprašņājis skolas administrāciju par notikušo. Uz to administrācija atbildējusi, ka viņi uzskatījuši, ka meitenei ir pietiekoši garš T-krekls, lai viņa varētu braukt ar autobusu mājās.

Acīmredzot skolas medmāsa esot iedevusi meitenei tīru apakšveļu un uzskatījusi, ka viņai ir pietiekoši garš krekls, lai tas tiktu uzskatīts par kleitu. Vecāki mājās nomērījuši izsniegto skolas formu un secinājuši, ka meitenes krekls ir gandrīz 12 cm īsāks par atļautā garuma svārkiem.

“Viņi liek man meitu uz skolu sūtīt tādās drebēs, kā viņi vēlas, kādēļ tad viņi nevarēja bērnu mājās sūtīt drēbēs, kas atbilst viņu prasībām?” uzstāj meitenes tēvs.

Vecāki ir noskaitušies, ka neviens viņus neinformēja par notikušo, viņi būtu aizbraukuši pakaļ meitai un atvestu viņu mājās. Vecāki sazinājušies ar juristu, lai uzzinātu, vai iespējams šajā situācijā rast taisnīgumu, jo par meiteni smējušies citi skolēni un viņa tikusi apkaunota. Skola izdevusi oficiālu paziņojumu, apgalvojot: “Ir noteiktas procedūras un protokoli, pēc kuriem mēs rīkojamies, ja notiek līdzīgi incidenti. Mēs tos esam pārskatījuši pēc ierosinātās izmeklēšanas. Mēs esam aicinājuši vecākus, lai tie ar mums diskutē par saviem ieteikumiem, bet viņi no šīs iespējas atteikušies.”

Avots: www.goodhousekeeping.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ance</cite>

    Pirmkārt- VECĀKI! Brīdiniet sava bērna skolotājus par slimībām un kaitēm, kas var izpausties stundu laikā.. Skolotāji nav dievi, viņiem ir jārēķinās, ko no katra bērna var sagaidīt. Un korekti pastāstot skolotājam par diagnozi, varētu tikt novērstas daudzas bērnam nepatīkamas situācijas!

Leave a Comment