Šie jaunie zēni mira traģiskā nāvē, kamēr darīja kaut ko pavisam ikdienišķu

Viena zēna māte apgalvo, ka abi puiši miruši traģiskā negadījumā – paslīdot un nokrītot no klints, kamēr centās uzņemt fotogrāfijas.

Viņi bija laimīgi, jauni puiši, kuri draudzējās jau gadiem. Harijs bija saprātīgs zēns, un es labi pazīstu Aleksu, tāpēc zinu, ka viņš arī bija.”

Viņi bija divi zēni, kuriem patika atrasties ārā, un viņi devās pastaigāties pa klintīm, viņiem patika to darīt. Viņi šeit uzauga un labi pazina apkārtni. Viņi to darīja tikpat ilgi, cik pazina viens otru.”

Tajā dienā viņi kopā izklaidējās un uzņēma fotogrāfijas, jo viņiem arī to patika darīt, un kaut kāda iemesla dēļ paslīdēja un nokrita.

Netiek pieļauta iespēja, ka tas varētu būt bijis kas cits. Mēs vienkārši mēģinām ar to samierināties, bet tas ir ļoti, ļoti grūti.

Mēs tiksim šim cauri kā spēcīga ģimene, kas mēs arī esam, jo tieši to Harijs būtu gribējis. Mēs mīlam viņu vairāk nekā visu pasauli.”

Lasi vēl: Īsu brīdi pēc šī foto uzņemšanas viņu notrieca vilciens. Traģisks stāsts!

Abi zēni koledžā studēja inženieriju.

Policija izslēgusi jebkādas aizdomas, ka notikušais varētu būt bijis saistīts ar jebkāda veida noziegumu. Daudz draugu, paziņu un svešinieku izteikuši ģimenēm visdziļāko līdzjūtību traģēdijā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment