Šie vienkāršie triki pasargās džinsus no berzes: jūs būsiet pārsteigts

Ja bikses pastāvīgi berzējas starp kājām, tā var būt diezgan kaitinoša problēma. Taču tev paveicies: ir dažas diezgan efektīvas metodes un pieredzē pārbaudīti padomi, kas var palīdzēt to atrisināt.

Lasiet tālāk, lai uzzinātu, ko darīt, ja jūsu džinsi berzējas starp kājām, un ar kādu parafīna vasku berzēt džinsu bikses, lai ievērojami pagarinātu to kalpošanas laiku.

Cik gadu kalpo džinsi – kas ir svarīgi zināt

Bikšu kalpošanas ilgums var ievērojami atšķirties atkarībā no vairākiem faktoriem, tostarp materiāla kvalitātes, nodiluma pakāpes un lietošanas intensitātes. Vidēji labas kvalitātes džinsu pāris ar pienācīgu kopšanu var kalpot no dažiem gadiem līdz pat vairākiem gadu desmitiem.

Tomēr ir vērts atcerēties, ka modes tendences mainās un mainās arī jūsu vēlmes. Tāpēc, pat ja jūsu džinsi joprojām ir labā stāvoklī, iespējams, jūs vēlaties atjaunināt savu garderobi.

Lai novērstu materiāla nolietošanos un pagarinātu izstrādājuma kalpošanas laiku, ir svarīgi pareizi kopt izstrādājumu, ievērojot uz etiķetēm norādītos ieteikumus par mazgāšanu un uzglabāšanu, izvairīties no pārmērīgas saules gaismas un spēcīgas berzes valkāšanas vietās.

Kā pasargāt džinsus no berzes – ieteikumi

Lai novērstu šīs problēmas rašanos, ieteicams:

Pareizi valkāt. Izvairīties no pārmērīgas berzes pret priekšmetiem vai virsmām, kas var sabojāt audumu.

Jostas lietošana. Lietojiet jostu, lai novērstu auduma pārmērīgu izstiepšanos jostasvietas zonā un starp kājām.

Pareiza kopšana. Bikses mazgājiet aukstā ūdenī un ar “maigu” režīmu. Izvairieties no biežas žāvētāja lietošanas un gludināšanas, vēlams tās žāvēt gaisā un nepakļaut augstai temperatūrai.

Ievērojot šos ieteikumus, jūs varat saglabāt savas džinsu bikses labā stāvoklī ilgu laiku.

Par trikiem, kā izmantot vasku džinsu apstrādē, lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment