Šie zagļi bija “pārāk neglīti”, lai viņus varētu aizmirst!

Zagļu pāris, Reičela, 38 gadi, un Marks, 42 gadi palika atmiņā, kā laupītāji pat tādiem vecākiem cilvēkiem, kuri cieš no vājprāta un alcheimera slimības.

Šis “skaistais” zagļu pāris tiek dēvēts kā “vecāku cilvēku ļaunākais murgs”, jo viņi veselu 12 gadu garumā ir izspieduši naudu no vairākiem pensionāriem, kuri dzīvo lielākoties vieni. Izspiestais naudas daudzums ir mērāms tūkstošos.

Detektīvs stāsta, ka vairāki simti cietušo jau ir atsaukušies, lai apstiprinātu šī pāra nodarītās ļaundarības. Viņš apgalvo, ka zagļu pārim nepaveicies tieši sava izskata dēļ, jo daudziem tas licies pārāk specifisks, lai aizmirstu.

neglītie

Pat tādi vecāki pacienti, kuriem ir alcheimera slimība, spēja pietiekami precīzi raksturot izskata īpašības, kuras bija palikušas atmiņā.

Zagļu pāris koncentrējās uz cilvēkiem vecuma posmā no 70- 95 gadiem. Viņi apmuļķoja vecos cilvēkus, lai iekļūtu viņu mājās, sakot, ka viņiem ir nepieciešama nauda, lai nogādātu slimo radinieku slimnīcā.

Kādai 94 gadus vecai sievietei, kura sirgst ar alcheimera slimību, izdevās viņus atpazīt, kad policija viņus jau bija notvēruši. Zagļi bija piesavinājušies sievietes 2, 300 vērtās dārglietas un 5,200 tūkstošus skaidras naudas vienības.

Abi zagļi ir notiesāti un izcieš cietumsodu.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment