Sieva 11 gadus slēpa, ka saņem alimentus par bērnu no pirmās laulības

Aleksejam izdevās uzlabot attiecības ar sievas dēlu Sergeju. Patēvs zēnam iemācīja braukt, veda uz peldēšanas nodarbībām, vadāja uz sacensībām.

Aleksejs bija galvenais apgādnieks ģimenē. Olgas alga bija maza un viss aizgāja bērna vajadzībām. Un, kad Olga dzemdēja meitu un nevarēja strādāt, Aleksejam bija jāstrādā divos darbos, lai nodrošinātu ģimeni. Paldies Alekseja vecākiem, kuri finansiāli atbalstīja ģimeni grūtajā periodā.

Šodien Sergejs ir vidusskolas beidzamajā klasē, viņš plāno iegūt augstāko izglītību kaimiņu pilsētā un veidot savu dzīvi tur.

Pienāca laiks nopietnai sarunai starp Olgu un viņas vīru.

Sieviete atzina, ka viņas pirmais vīrs visus šos gadus maksājis dēlam alimentus, taču viņa šo naudu netērēja, bet uzkrāja atsevišķā bankas kontā. Tādējādi viņa sakrāja vairāk nekā 25 000.

Šo naudu Olga krāja Sergeja dzīvoklim. Lai īstenotu iecerēto, viņai remontam pietrūka vairāk kā 5000 eur. Sieviete piedāvāja vīram paņemt kredītu bankā.

Protams, Aleksejs bija nikns par viņa sievas negaidīto atzīšanos. Viņš arī bija ļoti aizvainots, ka dēls zināja par mātes noslēpumu un visus šos gadus klusēja.

LASI VĒL: 3. aprīlī man vajadzēja būt kāzām, bet mans līgavainis tās pa kluso atcēla, man par to nepasakot

Un, kad Aleksejs jautāja sievai, kāpēc viņa neņēma šo naudu, kad viņu ģimenei tā patiešām bija vajadzīga, Olga atbildēja, ka, pateicoties viņa vecāku atbalstam un viņa neatlaidībai, situācija tik tālu neaizgāja.

Aleksejs nemaz negrasās pirkt dzīvokli savam padēlam. Pirmā lieta, ko viņš plāno darīt, ir šķirties. Viņš vēlas, lai Olga un Sergejs izvāktos, bet meita paliktu pie viņa. Viņus vajadzētu izšķirt bez problēmām, jo ​​viņš mantoja dzīvokli no vecvecākiem, un viņš nesen pārdeva automašīnu, jo iepriekš gatavojās pirkt jaunu. Tagad viņš ar pirkumu nesteidzas, lai tas nebūtu jādala ar sievu.

Olga cenšas Aleksejam pierādīt, ka tā ir viņas dēla nauda, ​​tāpēc viņa to netērēja, bet viņas vīrs apgalvo, ka šajā gadījumā viņam nevajadzēja uzturēt svešu bērnu.

Kā jūs domājat, kuram no laulātajiem ir taisnība, un kuram nē?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment