Sieviete anoreksiķe pēc mēneša sper pirmos soļus: bildes

Reičela Faroka no Kalifornijas svēra tikai aptuveni 18 kilogramus. Pirms mēneša viņa saprata, ka viņai kaut kas lietas labā ir jādara, citādāk viņa nomirs. Viņa tiešsaistē ievietoja lūgumu pēc palīdzības – ziedot naudu tam, lai viņa varētu saņemt medicīnisku palīdzību, jo neviena slimnīca šo pacienti nepieņem.

2

Reičela cerēja, ka tiks saziedoti 100 000 dolāru, bet viņa bija patīkami pārsteigta, kad redzēja, ka kopā ir noziedojuši 8 tūkstoši cilvēku, sakrājot 196 527 dolāru lielu naudas summu. Vēlāk viņa arī internetā ievietoja emocionālu video, kur pateicas visiem ziedotājiem. Par ziedoto naudu viņai tagad ir uzsākts ārstniecības process – mājās viņu aprūpē ārstu komanda. 

3

Ar anoreksiju Reičela cīnās jau 10 gadus, bet tikai pēdējos mēnešos viņas veselība ir strauji pasliktinājusies. Bet tagad, kad viņai ir sniegta palīdzība, viņa bija spējīga pirmo reizi pēc meneša pārtraukuma pati piecelties kājās. 

4

Viņai ir bijušas vairākas asins pārliešanas, asins recekļi, tūska, tāpat arī ir cietusi no sirds, aknu un nieru kaitēm. 

Reičelas vīrs vēlas vērst citu uzmanību uz to, ko patiesībā nozīmē anoreksija: “Cilvēki domā, ka tā ir tikai būšana ļoti tievam, tādēļ viņam vienkārši ir jāpaēd, lai viss būtu kārtībā. Realitāte ir tāda, ka šiem cilvēkiem sāp tik ļoti, ka viņi vēlas kļūt neredzami citiem, un, ja mēs viņus ignorēsim, tad mēs ļausim tam notikt. Es negribu šādu likteni savai sievai.” 

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment