Sieviete esot dzemdējusi radījumu līdzīgu zilonēnam (+FOTO)

Sākumā tam neviens nespēja noticēt un apgalvoja, ka tas viss ir meli un izdomājums. Bet norvēģu pāris patiesi ir devis dzīvību mazai radībai, kura ir ziloņveidīgs puisītis. Hidu pasaulē tā uzreiz tika pieņemta kā pašu debesu zīme, pieņemot, ka tā ir viņu populārās dievības, Ganeša, reinkarnācija.

Ganešs parasti tiek attēlots kā cilvēks ar pāris locekļiem un ziloņa galvu. Tieši tā pat kā Ganešam, arī puisītim ir pāris ne līdz galam attīstījušies locekļi un zilonim līdzīga galva. Tāpēc paši vecāki bija ļoti pārsteigti, ieraugot ko tādu, kam vajadzētu būt viņu bērnam.

baby elephant

Vecāki vēlējās noslēpt šīs radības piedzimšanas faktu un neļaut medijiem, kā arī pasaulei uzzināt par šādas dzīvības esamību. Tomēr bija jau par vēlu, jo jaundzimušā puisīša bilde jau bija noplūdināta internetā, Indijas mājaslapās, pirms kāds paspēja atjēgties.

Kad foto bija visos populārākajos Indijas medijos, tad atklājās, ka Indijas sabiedrība ir sajūsmā par jaundzimušo un ir izplatījušās baumas, ka cilvēki pat viņu pielūdzot un godinot. Tad viņi sāka justies kā slavenības un vecākiem iepatikās radusies popularitāte.

Šīs radības dzimšana ir patiess brīnums, kad kaut kādā mistiskā veidā ir sajaukušies cilvēka un ziloņa gēni. Tomēr, vecāki atzīst, ka viņiem ir ļoti jācīnās par pozitīvu attieksmi un spēju saglabāt gaišu skatu uz nākotni, jo viņi saprot, ka dzīve nebūs viegla ne viņu dēlēnam, ne viņiem pašiem.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment