Sieviete jau 20 gadus dzīvo, turot pati savus iekšējos orgānus PLASTMASAS MAISĀ: ārprāts!

Kaut kas operācijas laikā nogāja greizi, jo pēc tās sievietei sākās vēdera adhēzija – tas nozīmē, ka zarnām un kuņģa sieniņai sāk veidoties rētaudi, kuri var skart arī citus vēderā esošos orgānus, tai skaitā olnīcas. Šāds stāvoklis var rasties tad, kad kādu no vēdera orgānu sieniņām skāris iekaisums, ko izraisījusi operācija, radiācija vai vēderā esoši svešķermeņi.

Screen-Shot-2017-01-10-at-110803

Tiek uzskatīts, ka ievainojums, ko sievietei atstāja olvadu nosiešanas operācija, atvērās, liekot viņas iekšējiem orgāniem izplesties ārpus ķermeņa.

Lasi vēl: Pasaulē dīvainākās reģistrētās dzimumorgānu īpatnības – #4 ŠOKĒS!

Screen-Shot-2017-01-10-at-110748-1

Nespēdama atļauties vēl vienu operāciju, lai šo stāvokli labotu, Hubei kopš tā laika dzīvojusi ar iekšējiem orgāniem plastmasas maisiņā, kuru paslēpj somā.

Pēc viņas ģimenes teiktā, viņa šādi dzīvojusi jau 20 gadu, un izskatās, ka ar to ir pilnībā apradusi.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un laimē savu Džekpotu:

Leave a Comment