Sieviete uzstāda rekordu, pavadot 500 dienas alā viena pati

Lai uzturētu sevi labā formā, spāniete nodarbojās ar vingrošanu un pavadīja laiku, zīmējot, gleznojot, adot un lasot grāmatas (no kurām viņa bija izlasījusi vairāk nekā 60).

Viņai līdzi bija divas GoPro kameras, kas iemūžināja visu, kas notika eksperimenta laikā. Tiek lēsts, ka eksperimenta laikā viņa izdzēra aptuveni tūkstoš litru ūdens.

Beatrise sacīja, ka viņa centās koncentrēties uz “integritātes” saglabāšanu, pareizu uzturu un klusuma baudīšanu. Viņa ar nepacietību gaidīja, kad komanda, kas viņu novēroja, nosūtīs viņai viņas iecienītākos gardumus: svaigas olas un avokado, kā arī tīras drēbes.

Pēc aptuveni diviem mēnešiem spāniete sacīja, ka pārstājusi sekot līdzi laikam un aprēķinājusi, ka alā pavadījusi “aptuveni 160 līdz 170 dienas, nevis 500 dienas”.

Viņa savu pieredzi nosauca par “nepārspējamu”.

Lasi vēl: Vienkāršs triks, kā atbrīvoties no odiem mājoklī

Kad viņa bija izgājusi no alas, viņa centās noturēt līdzsvaru, jo viņas maņas tikai sāka pielāgoties ārpasaulei.

Ilgstošās uzturēšanās pilnīgā izolācijā dēļ Flamini bija dzirdes halucinācijas, jo pastāvīgā klusuma dēļ viņas smadzenes sāka izdomāt lietas. Sieviete arī stāstīja, ka visgrūtākais, ko viņa piedzīvojusi, bijis mušu invāzija alā, kuras dēļ viņa bija apsēsta ar sīkiem kukaiņiem.

Viņa ar nepacietību gaidīja, kad varēs nomazgāties dušā un dalīties ar draugiem šķīvī ar ceptām olām un kartupeļiem.

Flamini bija iespēja nospiest trauksmes pogu un pamest alu, taču viņa to neizmantoja.

Komanda, kas novēroja ekstrēmisti, apgalvo, ka brīvprātīga dzīve vienatnē alā 500 dienas ir jauns pasaules rekords, lai gan Ginesa rekordu grāmata to vēl nav apstiprinājusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment