Sievietes perspektīva – kā ļauties vienas nakts sakaram bez saistībām

Kādas 1989. gadā veiktas aptaujas dati parādīja, ka 70% vīriešu piekristu gadījuma sakaram ar skaistu sievieti, kas to vēlētos, tomēr, ne viena no aptaujātajām sievietēm nepārgulētu ar vīrieti, ja viņi būtu mainītās lomās. Tomēr, pavisam nesenas aptaujas liecina, ka sievietes mūsdienās izmantotu šādu iespēju tikpat bieži kā vīrieši.

Ir acīmredzams, ka sievietes ir mainījušās. Nepatikšanas ir tajā, ka vīrieši nav mainījušies. Vīriešu uzvedība nav spējusi pārvedoties tādā ātrumā kā sieviešu uzvedība un attieksme. Zemāk redzams 12-stundu ilgu attiecību paraugs.

Plkst. 23:22

IR ĪSTAIS BRĪDIS

Teorētiski, tas var notikt jebkur. Vienalga vai tas būtu bārs vai klubs – vieta nav svarīga. Svarīga ir situācijas pareiza nolasīšana. Tas var būt dalīts skatiens vai čuksts, “Vai tu vēlies doties prom no šejienes?”. Šajā situācijā, kārtis pieder sievietei. Lai arī kāda vieta tā būtu, esi pašpārliecināts, drosmīgs un atvērts.

Lai arī cik kaprīzi vai neskaidri tas izklausītos, noteikumi ir pavisam vienkārši. Pirmkārt, ja mēs esam tikko satikušies un es esmu piekritusi tev doties līdzi, tas nozīmē, ka es skaidri zinu, kas notiks. Atkārtot kaut ko tik nožēlojamu kā, “Bet.. tas ir tikai jautrības labad, ja?”, tikai mūs sadusmos. Vietas pamešana kopīgi, diez vai būs jūsu pirmā vakara saruna.

Jums abiem tas ir tikai vienas nakts sakars. Neviens no tā negaidīs pārāk daudz , tikai to, lai tu esi normāls cilvēks un esi nedaudz labāks par vidējo līmeni gultā.

NESAKI “Tad kur dosimies, pie tevis vai pie manis?”

SAKI “Labi, ka devāmies prom, mums noteikti būs jautrāk kā tur.”

Plkst. 23:55

CEĻŠ MĀJUP

Pasūti taksometru laicīgi un piedāvā doties pie sevis. Tikai neizmanto vārdus, “Vai vēlies doties pie manis?”. Tas izklausās lēti. Tā vietā izdomā iemeslu kādēļ uzaicināt viņu pie sevis, iemeslu, kas nav saistīts ar seksu. Tā varētu būt laba šampānieša vai vīna pudele, ko esi glabājis īpašam mirklim.

Lai arī kas būtu aicinātājs, 99% sieviešu labāk dosies uz vīrieša alu, nekā ielaidīs pilnīgu svešinieku savā miera oāzē. Mūsu mājas ir intīmas vietas. Samierināšanās ar to, ka tavās mājās nav kosmētikas noņēmēja, ir maza cena, kas jāmaksā par to, lai tu nejautātu par cilvēkiem, kas redzami visās mūsu istabā esošajās bildēs.

Skaļi un skaidri pasaki taksometra šoferim savu adresi. Ja tava pusslodzes mīlestība vēlēsies, lai tu to atkārto, nejūties pārsteigts. Pasakot, kur tu dzīvo, tas ir veids kā pateikt, ka neesi psihopāts.

Skūpstieties un sadodieties rokās, bet ne vairāk. Kādēļ? A) metra attālumā no jums atrodas vēl viens dzīvs cilvēks. B) Mums noteikti vēl ir jāapmeklē vannasistaba. Pataupi kaut ko galvenajam notikumam.

NESAKI “Pagaidi mirkli, man jāpaskatās autobusu saraksts.”

SAKI “Neuztraucies, manam miteklim vietnē Uber ir piecu zvaigžņu reitings.”

Plkst. 01:07

PIRMAIS CĒLIENS

Divi vārdi: izmanto prezervatīvu. Tu nezini, kur es esmu bijusi un es nezinu, kur esi bijis tu, un, ja man jāliek tev to izdarīt, tas šķitīs rupji. Tikai īpašs kretīns ir tik tuvredzīgs, ka neizmanto aizsardzību. Tas ir tikai loģiski, ka tavā makā vai pie gultas esošajā nakts skapītī glabājas prezervatīvs. Šajā gadījumā saprātīgi lēmumi ir seksīgi.

Padari seksu rotaļīgu un jautru. Galvenais, lai viņa sasniedz orgasmu. Tā svarīgums nevar tikt pienācīgi uzsvērts. Tikai tādēļ, ka šis stāsts ir īss, nenozīmē, ka tam nevar būt laimīgas beigas. Ja visu izdarīsi kā nākas, viņa atbildēs tev ar to pašu un iespējams vēlēsies to atkārtot.

Iegaumē: neiedomājies sniegt komentārus par mūsu dzimumorgāniem. Gadījuma seksam nav nepieciešami komentāri un atsauksmes. Tieši tas pats attiecas uz sievietēm, tu nevēlies, lai viņa tevi sauc par mīļo, glauda tavus matus un skūpsta tavu acu plakstiņus, kur nu vēl runā par mīlestību.

NESAKI “Man patīk tevi sajust.” Viņa nav aitas paklājs.

SAKI “Tā pēdējā lieta, ko tu darīji, bija ārkārtīgi patīkama.”

Plkst. 01:07

TŪLĪTĒJĀS SEKAS

Nav nekā slikta, ja tu piekļaujies savam partnerim pēc akta, tomēr, atceries, ka viņa nav tava draudzene, tādēļ neiespringsti izrādīt maigumu. Šie 12 stundu likumi ir specifiski tavai situācijai. Izvairies no intimitātes izrādīšanas, pat tad, ja tev ārkārtīgi patīk bedrītes viņas muguras lejasdaļā. Tu esi viņu tikko saticis. Tas šķiet dīvaini.

Tā vietā, parunā ar viņu. Runāšana ar tevi ir pirmais iemesls, kura dēļ viņa devās pie tevis – neizliecies par mēmu tikai tādēļ, ka sajuti orgasmu. Neuzgriez viņai muguru. Tagad uz tuvākajām 5-7 stundām viņa ir iesprostota tavās mājās. Iedod viņai kādu savu kreklu, tādu, kas ir pietiekoši garš, lai nosegtu viņas dibenu, lai viņa netraucēti varētu doties uz labierīcībām, tavu dzīvokļa biedru acīs neizskatoties pēc augstas klases prostitūtas.

NESAKI “Uzgaidi mirkli, te noteikti jābūt kaut kam, kas tev derēs, meitenes šeit visu laiku kaut ko atstāj.”

SAKI “Lūk, vari uzvilkt šo, tikai tad, ja pēc piecām minūtēm atkal redzēšu tevi kailu.”

Plkst. 08:42

NĀKAMAIS RĪTS

Sievietēm nākamais rīts var būt psiholoģisks mīnu lauks. Tieši no rīta tava uzvedība ir ārkārtīgi svarīga.

Ja viņa ir nomodā vai atrodas gultas kājgalī, velkot kājās apavus, viņai noteikti ir kas darāms. Piedāvā viņai kafiju un tad, ļauj, lai viņa iet. Nekādā gadījumā nepiedāvā brokastis. Viņa domās, ka esi pieķēries un saģērbsies divtik ātri, lai dotos prom.

Ja jūs abi esat nomodā, guļot tuvu viens otram, tad viņa tavā klātbūtnē jūtas labi un droši tavā vidē. Tavi vakarnakts centieni iespējams panākuši to, ka viņa labprāt to atkārtotu, pirms došanās prom. Tu vari ārkārtīgi maigi ieteikt rīta seksu. Apķer viņas vidukli un pieskaries krūtīm, ar to vajadzētu pietikt.

Neapvainojies, ja viņa nevēlēsies doties dušā. Visticamāk, viņa vienkārši nevēlas visu atlikušo dienu smaržot pēc tavas dušas želejas.

Tas bija tikai vienas nakts sakars un nekas vairāk – jūs abi esat pieauguši. Ir laiks atvadīties.

NESAKI “Labrīt, Sallij!” Viņas vārds ir Sāra.

SAKI “Es pagatavošu kafiju – labu kafiju. Paliec tur, kur esi.”

Plkst. 08:42

PĒDĒJAIS CĒLIENS

Nejautā viņas telefona numuru, ja netaisies to izmantot. Varbūt, tev šķiet, ka tas ir pieklājīgi. Tomēr, ja negrasies viņai zvanīt, bet nosūtīt īsziņu ar tekstu “paldies, bija jauks vakars”, tad labāk nevajag.

Ja tu domā, ka pēdējā brīdī vairs neko nevari salaist dēlī, tu smagi kļūdies. Esi pieklājīgs, pavadi viņu līdz durvīm, noskūpsti viņu pienācīgi, pasaki, ka izbaudīji kopā pavadīto laiku un tas arī viss. Beigās labāk nepateikt neko lieku.

NESAKI “Uz redzi” – vai jebko tādu, ko tu rakstītu vēstulē savai vecmāmiņai.

SAKI “Priecājos, ka satikāmies.”

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment