Sievietes zagto auto atveda atpakaļ ar neticamu zīmīti un naudu: izrādījās, bija noticis kas traks

Šis Subaru piederēja Erinai Hatzi, kura bija aboslūti šokēta par veidu, kādā viņas auto ticis nozagts, kad sieviete notikušo redzēja novērošanas kameras video.

“Mēs bijām ļoti apjukuši, jo tā neizskatījās pēc parastas zagļa uzvedības,” Hatzi stāsta. “Es nedomāju, ka zaglis divas vai trīs minūtes vienkārši merīgi sēdētu zagtajā auto tā īpašnieka iebrauktuvē.”

Iemesls, kāpēc autozaglis uzvedās tik savādi, bija tāds, ka sieviete, kura aizbrauca ar Erinas mašīnu, patiesībā nebija zagle – vismaz ne tīšām. Vienkārši gadījās tā, ka viņai bija atslēgas, ar kurām varēja iedarbināt abus braucamrīkus.

Turklāt Erina nebija vienīgā, kurai notikums izraisīja šoku un apjukumu. Sievietes draudzene, kurai neapzināti tika atvests zagtais auto, nākamajā rītā to ieraudzīja un uzreiz saprata, ka tas nepieder viņai. Un šī sieviete ne tikai aizveda auto atpakaļ uz vietu, no kuras viņas draudzene to bija savākusi, bet arī atstāja 30 dolārus benzīnam un zīmīti, kurā bija izskaidrots neticamais incidents.

14572968_10100147214270370_7022486835198859979_n

Zīmītes teksts vēsta:

“Sveiki, es ļoti atvainojos, ka nozagu jūsu auto. Es sūtīju savu draudzeni ar atslēgām savākt manu sarkano Subaru uz 7802 SE Vudstokas, un viņa atgriezās ar jūsu auto. Es mašīnu ieraudzīju tikai šorīt un teicu: “Šis nav mans auto.” Lūk, būs nedaudz naudas par benzīnu, un es vairāk nekā atvainojos par šoku un nemieru, ko šis notikums jums noteikti izraisīja. Ja jūs vēlaties zināt vēl kaut ko, es esmu *********** un mans numurs ir ********. Lūdzu, piedodiet par šo kļūdu!

Piezīme: Policija apstiprina, ka vecāko Subaru atslēgas mēdz darboties vairākiem auto.”

Lasi vēl: Šīs sievietes aplaupīja puisi, kamēr lika viņam darīt ŠO; Smieklīgi vai galēji pazemojoši?

note

Atšķirībā no lielākās daļas auto zādzību stāstu, šim ir patiesi laimīgas beigas. Pēc neilgas sarunas ar policiju un mašīnas īsto īpašnieci, sieviete devās tālāk līdz vietai, kur bija noparkots viņas pašas auto, un aizbrauca.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    nosūtot komentāru ,man parāda šādu uzrakstu :,,Jūs sūtat komentārus pārāk ātri. Lēnāk. ! ” Ko tas nozīmē ? Vai lēnāk man jāraksta ? Vai man ir jāgaida ,teiksim, stunda un tikai tad varu sūtīt ? Savādi gan ……….

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ticiet neticiet,bet man tik tiesam ta ir ari gadijies,ar audi 80 Izgaju no veikala atsledzu audi durvis iesedos,un gaidu kolegi kad naks no veikala ara.Tas zvana un prasa kur tad es esmu,jo teicu ka gaidisu masina.Es teicu ka sen jau sezu masina un gaidu tevi.Nu riktigs sovs sakas.Vins teica vai es gadijuma neesmu palicis par neredzamo.Labi ka viss labi beidzas.Starp manejo,un sveso masinu bija divas starpa.Es no kauna pat pabraukt nevareju.Sita izgasties.

Leave a Comment