Šī bilde sacēla īstu vētru – tēvs vannojas kopā ar savu divgadīgo meitu!

A-Father-Posted-Nude-Photo-In-a-Bath-With-His-2-Years-Old-Daughter-1-768x577

Īstu vētru sociālajos tīklos sacēlusi kāda bilde, kurā tēvs redzams vannā kopā ar savu divgadīgo meitu. 

Reakcijas uz šo bildi ir visdažādākās un savs viedoklis ir arī tēvam.

Spied tālāk, lai uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">marta</cite>

    Līdz cik gadiem viņš domā kopā ar viņu vannoties?Ja ir peldbiksēs,tad tur neko sliktu nesaskatu.

  • <cite class="fn">aaaaa</cite>

    Kapēc kad māte ar dēlu mazgājas neviens nebļauj ka tā ir pedofilija !?

    • <cite class="fn">bb</cite>

      Tevi mamma vēl arvien mazgā? OK, ieliec arī savas bildes feisbukā, palasīsi daudzus interesantus komentārus 😉

  • <cite class="fn">skudra</cite>

    Ko var ņemties! Līdz piecu gadu vecumam,nav problēmu,protams,ja tēvs,neizrāda netiklas vēlmes! TĀ KĀ NECEPIETIES!

  • <cite class="fn">laucinieks</cite>

    Vētra ūdensglāzē

  • <cite class="fn">ome</cite>

    Kādreiz dažviet laukos visa ģimene kopā gāja pirtī, neviens netika ne izvarots, ne kā citādi pazemots – tā bija pierasts, un nevienam nelikās amorāli. Tagad mēdz no mušas uzpūst ziloni, bet ziloni trauku bodē nepamana.

  • <cite class="fn">kā tad...</cite>

    …Protams,kad slimie ,kuri paši tā spēj rīkoties,tā arī domā… bet reāli un psihiski normāls tēvs,vai māte savam bērnam nedarīs pāri NEKAD un tur nekas nav nosodāms. Kā ,tad nūdistu pludmalēs iet un neviens neko otram sliktu nenodara…
    Tikai kuram smadzeņu vietā ir pļutka,tam arī tādas perversības ir stulbajā paurī.

  • <cite class="fn">vecais</cite>

    Pat tālajos padomju laikos, kad seksa nebija vispār un pedofiliju vēl nepazina, šķiršanās gadījumā, pat tā laika tiesa, bija kategoriski PRET meitu atstāšanu tēvam !

    • <cite class="fn">Sentinel</cite>

      Kad mans tēvs šķīrās no savas pirmās sievas abus viņa dēlus atstāja viņai, neskatoties uz to ka viņa bija ļoti vieglas uzvedības sieviete, un bērni uzauga nabadzībā, mājā kur visu laiku pieklīda citi vīrieši, beigās viņus audzināja vecāmāte. Bet mans tēvs tur neko nevarēja izdarīt lai gan viņš bija godīgs cilvēks kurš strādāja fabrikā un labi pelnīja. Bērni sievietei automātiski jo vīrieši defaultā ir slikti.

    • <cite class="fn">eee</cite>

      debilioīdi, vnk cik slimam ir pašam jābūt, lai šādā bildē saskatītu pedofīliju, p[ilns internetas ar pornofilmām, kuru zvaigznes ir stipri zem 18 gadiem, bet kuru izplatītāji nesēž un ne par ko netiek apsūdzēti…kropla sabiedrības domāšana un viss..

  • <cite class="fn">...</cite>

    Gadas jau pa izvirtulim,bet tad jau teti vispar nekad nedrikst vannot savus bernus? Ta tacu izvirtiba ar roku,vai svamiti mazgat bernu virietim.

    • <cite class="fn">aha, aha</cite>

      Vai nevienu nemaz nemulsina, ka bērna seja ir pāris sprīžu attālumā no nu ļoti normālā tēva plikās pipeles??? Protams, ka bērnus var un vajag gan mazgāt, gan agrākā vecumā autiņus mainīt, un to ir normāli darīt abiem vecākiem. Bet kāpēc jāliek bērns kopā ar sevi vannā iekšā? Tikpat slimīgi būtu mātei iesēdināt sev starp kājām dēlu ar seju pret pupiem un peteni. “Lai bērns mācās”? Šitādus “modernos” vecākus nesen Ogres vai Olaines mežos savāca, arī no bērniem “neko neslēpa”…

  • <cite class="fn">Inese</cite>

    Es pat priecājos, kad mans vīrs dodas kopējā vannas tūrē kopā ar meitu! Kāda tur pedofīlija? Tētis taču! Samaitāta ļautiņiem domāšana..:(

  • <cite class="fn">Bube</cite>

    Un ja gimene iet kopā pirti tad tā uzreiz ir pedofilija?? Tur kurpniekam.vajag uztraukties tur cilvēkiem pohuj, a te piesienas kur nevajag. Ja māte iet kopā vanna ar savu mazo dēlu tad viņa ir pedofile?

  • <cite class="fn">musdienas</cite>

    Neko sliktu tur nesaskatu. Es ar savu 2gadīgo dēlu arī eju kopā vannā. Tad es arī esmu pedofīle? Nevajag bērnam to pasniegt kā traģēdiju, tad arī viņam tas liksies normāli. Ja neatceraties tad filmā “Cilvēka bērns” puika ar sievietēm gāja pirtī un daudz lielāks par šo meitenīti

  • <cite class="fn">GG</cite>

    Es nesaprotu tos kuri tur saskata kaut ko sliktu
    Tie kas saskata šajā bildē ko sliktu un nepiedienīgu tieši viņi ir vienkārši slimi, jo reāli padomājot visi vecāki mazgā bērnus cits pat vēl līdz kādiem 7 gadiem
    tad sanāk ka pilnīgi visi vecāki ir pedofili un izvarotāji
    ja jūs esat tik slimi ka iedomājaties ka šajā bildē bērna tēvs ir ar tādām nosliecēm
    un cilvēki kas ir ar tādām nosliecēm tie manuprāt nebūtu tik stulbi lai liktu tādu bildi internetā 😉

  • <cite class="fn">anete</cite>

    Pirts un vanna ir dažādas lietas. Būt kailam bērna priekšā nav nekas slikts, bet sēdēt vienā vannā – tas man liekas pretīgi. Arī tēvam ar dēlu vai mātei ar meitu. Ar mīļoto cilvēku es arī vienā vannā nesēdētu. Dušā – jā.

    • <cite class="fn">Janka</cite>

      “Ar mīļoto cilvēku es arī vienā vannā nesēdētu”
      Nu tad ar to arī vajadzēja sākt – ne jau tajā bildē ir kas nepareizs, vai nenormāls, bet drīzāk Jums līdzīgu īpatņu galvās.

  • <cite class="fn">Angelus Mortis</cite>

    Nevelti saka ka vecaki audzina un uzvedas berna klatbutne tads bus viedoklis par to kas notiek. Neka nepiedieniga tur nav. Un visi tie kas saka ka tas ir pretigi un ir pedofīlija hasak domat par arsta apmeklejumu pie psihiatra. Jo cik samaitatam jabut cilvekam lai ik nestandarta situacija redzetu tikai to sliktako un pretigako.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Es arī tur neko sliktu nesaskatu.

  • <cite class="fn">Ilze</cite>

    arī mēs kopā ar bērniem gājām pirtī, līdz vecākais dēls pateica, ka vairs nenāks kopā ar mums. tā viņi paši novilka to robežu – puikas gāja kopā vieni vai ar tēvu un meitenes tieši tāpat. maniem bērniem ir veselīga attieksme pret kailumu – ne viņi nevajadzīgi par to kautrējas vai komplekso, ne arī cenšas to publiskot un demonstrēt.

  • <cite class="fn">Ha-ha</cite>

    Nevajag tādas bildes likt sociālajos tīklos.

  • <cite class="fn">hey</cite>

    Tur nav nekas slikts, bērns ar tēvu tikai vannojās… Diezvai tur sāks nez ko.

  • <cite class="fn">Tēva meita</cite>

    Mani tālajos 60. gados tikai tētis mazgāja vannā, jo mamma steidzās un lēja pārāk karstu ūdeni.
    Viss bija normāli, jo divgadīgs bērns vēl nav gatavs saprast un domāt par neķītrībām, kas var būt galvās attiecīgi noskaņotiem ( ne visiem!!!) pieaugušajiem.
    Piekrītu komentētājiem par pirtīm.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Latvieši pirtī gāja visi kopā, līdz kristieši to uztaisīja par grēku, vai ko tamlīdzīgu. Kailums nav nekas slikts, slikta ir samaitāta uztvere.

  • <cite class="fn">madara</cite>

    Apsūdzēt tēti var tikai par to, ka viņš 2gadīgu bērnu baro ar krabju nūjiņām

  • <cite class="fn">Faateris</cite>

    Jā, vislabāk tomēr ir vannoties kopā ar 18-gadīgo meitu 🙂
    Viss legāli 😀

  • <cite class="fn">Kaspars</cite>

    Es kad biju maziņš, tad kopā ar māsu vanojos, bet kad paaugos, tad kan katrs atsevisķi. Ir jau tā, ka mazi bērni pludmalē pliki skraida un tml., bet lielaki kļūstot tad nē, tikai protams nūdistu pludmalēs. Kaut kā tā īsumā. Bet vienu lietu gan esmu ieverojis neta un netikai, lielakā daļa visu veču lūr konkreti uz skuķiem( 16-40g.)ar domu pargulēt, un īpaši jau arī precētie ģimenes cilvēki(onkulīši ar alus vederiem), tas pēc statistikas.

  • <cite class="fn">lolli.</cite>

    Drīz jau tēvi nedrīkstēs pēc pamperu nomaiņas meitām kakainos
    dibenus nomazgāt!!!

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Tur nekas slikts. Es spēlēju spēlītes ar meitu 5 gadu vecumā. Tagad viņa mācās Dānijā, bija ciemos ar draugu.

  • <cite class="fn">ilze</cite>

    Mans virs ari mazgajas ar meitu,es nesaskatu neko sliktu.

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    cilvekiem vnk darit nav ko… visur saskatiis kko kaa nav, ka jau te mineja komentaaraa, kadreiz visi gaajaam pirtinaas pilnigi kaili un neviens neko, tagad tas skaitas pedofilija. Domaju driz ganjau bus ta ka pa ielu ejot labak rinkii neskatities bet skatienu atdurt pret zemi, savaadaak nedod dievs kkur nejaushi paskatisies uz kadu bernu, klusi par pedofilu pasham negribot.

  • <cite class="fn">Āksti.</cite>

    Var jau iet vannā, bet tad, lai apsedz savu pliko daiktu. Nav jākaunas no kailuma, bet nevajag arī savas plikās vietas bērniem sejā bāzt. Pirts ir pavisam cita lieta – tur neviens nevienam tik tuvu neatrodas un var sēdēt citur. Priekš kam tik mazam bērnam plikus “krāniņus” rādīt?

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Vacija kopejas pirtis. Speciali gaju skatities, jaunas nometa drebes un lida karseties. Bet te nodarbojas momentala adoptacija.

  • <cite class="fn">Santa</cite>

    Ne jau vannošanās procesā ir kas debīls, nosodāms, vecākiem līdz 5 gadiem jāpalīdz bērnam uzturēt savu higēnu, nomazgāties, pačurāt ejot kopīgās procedūrās utt, bet debīli, muļķīgi tas ka to ko darām vannā, dušā, pirtī, tualetē steidzam fotogrāfēt likt sociālajos tīklos, bērns reiz izaugs un diezin vai gribēs uzzināt ka pliciņš masu mēdijos , zinot vēl kādi cilvēki lūr un brr dies vien zin ko domā…pīpē… un daļa foto nepazūd no tās pašas googles atmiņām… nav ko piesārņot bērna tīrumu, svētumu, bērns ir kaut kas personīgs, ļoti šauram lokam ko saucam par ģimeni…

  • <cite class="fn">Bite</cite>

    Vispār jau , man šķiet vairākiem cilvēkiem te nav ar galvu kautkas kārtība ka atceros padomju laika visas pirtis bija atsevišķas vīriešiem sava un sievietēm sava! Ja , lidz bērnam nav vel 2 gadi tad var vanoties kopa bet pēc tam kad bērns jau ir sapratis ka vins atšķiras no pieaugušajiem vajadzētu padomāt ar galvu tam kungam kurš paņēma bērnu vanna !

  • <cite class="fn">Bai a</cite>

    Uzkatu ka betnak nav jaredz tas kas tevam starp kaj.butu vismaz apaksbikses vaibpeldbikses atstajis kajas.

Leave a Comment