Šim Džeka Rasela terjeram tika veikta dzimuma maiņas operācija pavisam neticama iemesla dēļ

Veterinārārsts atklāja, ka Mollija ir piedzimusi gan ar sievišķajām, gan vīrišķajām ģenitālijām. Lai gan ikviens varēja pateikt, ka Mollija ir meitene, viņa piedzīvoja lielu diskomfortu no ārējām ģenitālijām.

Tika izlemts, ka sunim ir jāveic dzimuma maiņas operācija. Operācijas laikā atklājās, ka Mollijai ir vīriešu iekšējie dzimumorgāni – viņai sēklinieki atradās olnīcu vietā.

Veterinārārsts Ross Alans saka, ka, ja suņa stāvoklis netiktu ārstēts, viņai ilgtermiņā varētu attīstīties novājinoša saslimšana. Viņš saka: “Mollija bija tas, ko medicīnā sauc par pseido hermafrodītu. Viņas anatomija norādīja uz to, ka Mollijai bija redzami sievišķie dzimumorgāni, bet tuvākā izpētē atklājās arī vīrišķie, kas sunim sagādāja zināmu diskomfortu.

Lasi vēl: Tu spētu noticēt, ka šis vīrietis ir transvestīts? Neticams stāsts, aiz kura ir vēl neticamākas pārmaiņas (+ FOTO)

Mēs nolēmām, ka labākais ir veikt radikālu ģenētisko operāciju, lai radītu tādu anatomisko situāciju, kas turpmāk neradītu neērtības un veselības problēmas. Par laimi, operācija bija veiksmīga, un Mollija tagad ir laimīgāka nekā jebkad!”

Suņa saimnieki komentē: “Mēs pat esam domājuši mainīt suņa vārdu no Mollija un Ollijs, tomēr sapratām, ka, par spīti operācijai, viņa vienmēr būs mūsu Mollija!”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment