Šis 3 gadus vecais puika ir trenētākais bērns, ko būsi redzējis!

Viņš nekad nav pieskāries sporta zāles aprīkojumam, bet jau ir labākā fiziskajā formā nekā daži pieaugušie. Viņa mīlestība pret vingrošanu radās tāpēc, ka viņam patīk uzturēties ārā. Kad viņš neskraida pa āru, tad lēkā pa tramplīnu vai kāpj pa trapecēm rotaļu laukumā, ko vecāki viņam uzbūvēja otrajā dzimšanas dienā. Zēna māte Ursula stāsta, ka viņš par to ir sajūsmā.

1

Dešs ir bijis ļoti aktīvs jau kopš viena gada vecuma. Māte stāsta, ka “viņš sāka staigāt 10 ar pusi mēnešu vecumā, un jau tad sāka visur kāpelēt, veicot apļus apkārt virtuvei, kāpjot uz kafijas galdiņiem un uz letes – viņam ir neizsmeļami enerģijas krājumi!”

Ursula apgalvo, ka tas bija tikai laika jautājums, pirms viņa fizisko aktivitāšu režīma rezultātā izveidojās iespaidīgi muskuļi – pat tā saucamā “sešpaka”. “Pirms sešiem mēnešiem, kad mainīju viņa autiņbiksītes, es pirmo reizi pamanīju, ka sāk veidoties sešpaka,” viņa stāsta.

2

Dešs vēl ir pārāk mazs, lai saprastu, kāpēc viņam tiek pievērsta tik liela uzmanība, taču interneta lietotāji pavisam noteikti ir pamanījuši šo zēnu. Māte viņam ir izveidojusi Instagram kontu, kuram jau ir 4000 sekotāju, un to skaits turpina augt. “Protams, es vēlētos, lai viņš turpina iesākto, jo tas dos tikai pozitīvus rezultātus. Es esmu domājusi par to, ka viņš varētu būt profesionāls sportists vai piedalītos olimpiskajās spēlēs, taču es saprotu, ka pagaidām vissvarīgākais ir tas, ka man ir mazs, vesels puika un viņš ir labā formā.”

3

Instagram šo zēnu var atrast kā – musclylittlemonster

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment