Šīs jaunās 2 bērnu māmiņas dzīve beidzās viena melīga sociālo tīklu ieraksta dēļ

Pēc tam augšstāvā uzkāpa Stenveja – it kā lai apraudzītu Pīrsas 3 mēnešus veco mazuli. Viņa pēc tam ziņoja savai draudzenei Ogdenai, ka uz mazuļa sejas esot bijis uzlikts spilvens un sega.

Ogdena izmantoja Pīrsas Facebook profila paroli, lai ieietu viņas profilā un viņas vārdā veiktu šādu ierakstu: “Man šķiet, ka mani vajag nogādāt psihiatriskajā slimnīcā, nespēju noticēt, ka tikko mēgināju nosmacēt 12 nedēļas vecu mazuli, jūtos vainīga.”

Stenveja veica šī ieraksta ekrānuzņēmumu un parādīja to policijai.

PAY-Cavendish-Press-Manchester-Ltd (1)

Drīz pēc tam Pīrsas mājās ieradās policija un arestēja meiteni par slepkavības mēģinājumu. Jaunā māmiņa bija šokā.

PAY-Cavendish-Press-Manchester-Ltd (2)

Lasi vēl: Šī ģimene zaudēja visu, kas viņiem pieder, viena sociālo tīklu ieraksta dēļ

Nebija pierādījumu, ka Pīrsas mazulim būtu nodarīts kāds kaitējums, un Pīrsa uzstāja, ka ir nevainīga – tomēr viņai nācās pavadīt 10 nedēļas sieviešu cietumā, gaidot tiesas sēdi. Visbeidzot viņa tika atbrīvota pēc tam, kad policisti aplūkoja abu pārējo meiteņu telefonus un saprata, ka Facebook ieraksta autores bijušas viņas. Kad Ogdena atzina, ka ierakstu rakstījusi viņa, viņai un Stenvejai tika piespriesti 10 mēneši cietumā.

Leonija Ogdena
Leonija Ogdena

Bet, par nelaimi, Pīrsa jau bija pietiekami cietusi, lai traģēdiju vairs nevarētu novērst. Viņas māte stāsta, ka meita pēc cietuma izmainījusies, un atkarību izraisošu vielu lietošana bija veids, kādā viņa centās aizbēgt no gūto psiholoģisko traumu izraisītajām sekām. Jaunajai sievietei naktīs rādījušies murgi, viņa miegā kliegusi.

Šauna Stenveja
Šauna Stenveja

Un tagad abi viņas bērni nekad vairs neredzēs savu mammu divu sieviešu ļaunās rīcības dēļ.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment