Šis nav parasts suns! Uzmini, kas viņā ir īpašs?

Rikošete jeb Riki, pirmo reizi uzlēca uz sērfošanas dēļa kopā ar paralizētu puisēnu, kad viņai bija tikai 15 mēneši. Kopš tā brīža tas kļuva par viņas darbu un aicinājumu: Riki kļuva par pirmo un vienīgo suni sērferi.

1

Pateicoties Riki piepildījās daudzu cilvēku sapnis, kuri iepriekš nevarēja atļauties “noķert” vilni. Riki palīdz viņiem sajust balansu un aizmirst par savu īpašo stāvokli.

2 3

Riki ir unikāls empāts. Viņai izdodas uzvarēt katru savu partneri. Viņa pat var maigi iekļūt slēgtākajā bērna pasaulē, kas cieš no autisma, mūžīgi paliekot labs draugs visiem.

4 5

Nodarboties ar sērfingu un palīdzēt cilvēkiem Rikošetei atnesa popularitāti. Viņa kļuva par pārstāvi vienai labdarības organizācijai Life Rolls On, kas palīdz traumētiem bērniem sērfot.

6

Šiem diviem jauniešiem vajadzēja pārstādīt sirdi. Riki ne tikai palīdzēja viņiem piecelties kājās uz dēļa, bet arī palīdzēja īsā laika posmā sakrāt līdzekļus operācijai.

7

Riki palīdz pārvarēt bailes no ūdens, kā arī palīdz pārdzīvot sāpes, kad cilvēks zaudējis vecākus un tuviniekus. Šī puiša tēvs Jans vienmēr ņēma puiku līdzi sērfot, bet kad viņš nomira, tad puisēns sāka baidīties no ūdens. Bet pateicoties Riki viņš atkal spēja piecelties kājās uz dēļa.

8

Riki ir kā spogulis kas palīdz cilvēkiem ieskatīties sevī un tikt galā ar negatīvajām emocijām. Esot kopā ar Riki bērni kļūst mierīgāki un līdzsvarotāki. 

9 10 11

Rikošete – suns-varonis un suns- terapeits, kas palīdz cilvēkiem iet uz priekšu un tikt pāri visām robežām neskatoties ne uz ko.

Avots: www.adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment