Šis vīrietis darba intervijas laikā izdarīja lielāko muļķību pasaulē

Bet kā viņu tik ātri izdevās pieķert? Takeda bija iesniedzis savu kontaktinformāciju, ieskaitot telefona numuru un adresi, CV, ko viņš aizsūtīja uzņēmumam pirms intervijas.

Pickpocket stealing a mans wallet

Uzņēmuma vadītājs ziņoja policijai, ka viņa makā atradās apmēram 450 dolāru, un vienīgais cilvēks, kurš intervijas laikā atradās viņa kabinetā, bija Takeda. Vadītājs bija uz īsu brīdi izgājis no telpas, bet acīmredzot ar to pilnībā pietika, lai Takeda dabūtu viņa naudas maku savos nagos.

Lasi vēl: Kāds vīrietis pieķēdē suni pie motocikla un liek tam skriet pakaļ: internets ir šokā!

Takeda neesot pēc intervijas kontaktējies ar uzņēmumu, lai noskaidrotu, vai ticis pieņemts amatā. Bet, visticamāk, ir diezgan skaidrs, ka viņš var mierīgi turpināt meklēt darbu citur.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment