Šis vīrietis stāvēja uz ielas ar 5 mēnešus veco dēlu rokās kāda briesmīga iemesla dēļ

Mēs visi gribētu domāt, ka neviens nekad nevēlētos pats savus bērnus padarīt par cilvēktirdzniecības upuriem, taču, par nelaimi, tas notiek katru dienu. Divi līdz četri miljoni cilvēku ik gadu tiek pārdoti un nopirkti, un apmēram puse no viņiem ir bērni.

Kāds piecus mēnešus vecs zēns Ķīnā nesen gandrīz kļuva par vienu no šādiem bērniem, un par to pilnībā atbildīgs bija viņa tēvs.

12. janvārī vīrietis ar uzvārdu Zangs tika arestēts, kamēr viņš ar mazuli rokās bija iznācis uz ielas satikt svešinieku, kurš internetā bija piekritis nopirkt viņa bērnu. Kad policisti aizveda vīrieti uz iecirkni un nopratināja viņu, viņš atzina, ka vēlējās izmantot iegūto naudu, lai nopirktu savai sievai automašīnu.

Lasi vēl: Šī bērna izvarošana un slepkavība bija šausmīgas, bet izmeklēšana atklāja ko VĒL briesmīgāku

Viņa sieva esot teikusi, ka piekritīs šķirties no viņai tad, ja Zans nopirks viņai auto, tādēļ vīrietis nolēma mēģināt iegūt naudu, pārdodot savu nevainīgo, mazo dēlu. Viņa noteiktā cena bija 80 000 Ķīnas juaņas jeb 11 300 eiro.

Par laimi, viņš tika pamanīts un aizturēts laikā. Viņa rīcību videomateriālā notvērušas arī novērošanas kameras. Kaut arī šim zēnam paveicās, daudzi citi bērni pasaulē diemžēl piedzīvo šo smago likteni tikt pārdotam nezināmās rokās.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment