Šis zinātnieks nemazgājas jau 12 gadus un grib, lai tu dari tāpat! Kāpēc?

Zinātnieks apgalvo, ka neviens nav pētījis cilvēku vienkāršāko higiēnas paradumu, tādu kā iešana dušā, ietekmi uz viņiem.

“Neviens nav veicis klīniskus pētījumus ar cilvēkiem, kuri katru dienu iet dušā,” viņš saka. Pēc viņa domām, dušas un tādas lietas kā šampūni no cilvēka ādas noslauka labās baktērijas.

Dušošanās vietā Vaitloks izmanto izsmidzināmu līdzekli, ko varētu saukt par savu izgudrojumu – Mother Dirt AO+ Mist – lai saglabātu savu ādu gludu un tīru. Sākot no šī gada, līdzekli var iegādāties jebkurš pircējs.

AO+ Mist satur labi smaržojošus, sāli oksidējošus mikroorganismus jeb AOB, kuri tikpat labi kā ādas ķimikālijas spēj notīrīt sviedrus un taukus no ādas. Šīs baktērijas barojas no urīnvielām un amonjaka, kas atrodas sviedros, un pārvērš šīs vielas slāpekļa oksīdā, kas ir noderīgs ķermeņa vēnām, kā arī tam ir vēl vairākas citas priekšrocības.

Jasmīna Aganoviča, galvenā AOBiome patēriņa produktu menedžere, apgalvo: “Kādreiz AOB baktērijām bija izšķiroša nozīme ādas ekosistēmā, bet tagad tās ir zudušas no mūsu ādas modernās ķīmijas dēļ, kura tiek pievienota ikdienas higiēnas produktiem. Ar Mother Dirt mēs radām produktus, kas vairo un aizsargā ādas biomu. Pagājušogad mēs piedāvājām AO+ Mist ierobežotam cilvēku skaitam un atsauksmes bija ārkārtīgi pozitīvas.”

Avots: zumfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anna</cite>

    Sen jau ir rakstīts par to, ka parfimērijas industrija nenormāli sagrozījusi cilvēkiem galvas, lai viņi nemitīgi ar vienām ziepēm nomazgātu baktērijas, bet pēc tam ar visādiem “barojošiem” krēmiem stiprinātu ādu, u.tml. Ir bijuši vairāki eksperimenti, kad cilvēki ilgstoši nemazgājušies, un viniem izzudušas pat hroniskās slimības! Proti, āda pati zina, kas jādara, lai viņai būtu labi.

Leave a Comment