Pagatavošana
Iesākumā gatavosim kartupeļus: kartupeļus nomizoju, sarīvēju uz korejiešu burkānu rīves, nomazgāju ūdenī, lai atdalītu lieko cieti, nosusina ar papīra dvieļiem, tad apcep uz pannas augu eļļā mazās porcijās.
Sagriež vārītu vistu (es parasti ņemu no augšstilbiem).
Tomātus sagriež strēmelītēs (ja pārāk sulīgs, jāieliek caurdurī un jāļauj šķidrumam notecināt vai jāizņem sēklas).
Sieru sarīvē uz rupjās rīves, svaigos gurķus sagriež strēmelītēs, tad ņemam plakanu trauku un sākam salātus kārtot.
1. slānis – puse vistas, majonēze.
2. kārta – puse no svaigiem gurķiem, majonēze.
3. kārta – puse tomāta, ķiploks 1 daiviņa, sāls, melnie pipari, majonēze.
4. kārta – puse siers, majonēze.
Lasi arī: Kā izskatās vienkārša latviešu izcelsmes šofera dzīvoklis Vācijā. Tu būsi reāli pārsteigts, cik šiki dzīvo viņš un viņa ģimene!
Tagad atkārtojiet visus slāņus. 5. kārta – vista, majonēze. 6. kārta – gurķi, majonēze. 7. kārta – tomāti, ķiploki, sāls, melnie pipari, majonēze. 8. kārta – siers. 9. kārta – kartupeļi. Dekorē ar zaļumiem.
Aptuveni 10 minūtes ļaujam pastāvēt un tad pasniedzam!
Tevi noteikti interesēs
- Atradu naudu uz vējstikla, zem tīrītāja un uzreiz izsaucu likumsargus: esiet uzmanīgi, ja pamanāt ko tāduby Sandra Ločmele
- Pirms īsa brīža aizsaulē devusies leģendāra aktrise un dziedātāja – viņas bērni komentē notikušoby Sandra Ločmele
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma