Pagatavošana
Iesākumā gatavosim kartupeļus: kartupeļus nomizoju, sarīvēju uz korejiešu burkānu rīves, nomazgāju ūdenī, lai atdalītu lieko cieti, nosusina ar papīra dvieļiem, tad apcep uz pannas augu eļļā mazās porcijās.
Sagriež vārītu vistu (es parasti ņemu no augšstilbiem).
Tomātus sagriež strēmelītēs (ja pārāk sulīgs, jāieliek caurdurī un jāļauj šķidrumam notecināt vai jāizņem sēklas).
Sieru sarīvē uz rupjās rīves, svaigos gurķus sagriež strēmelītēs, tad ņemam plakanu trauku un sākam salātus kārtot.
1. slānis – puse vistas, majonēze.
2. kārta – puse no svaigiem gurķiem, majonēze.
3. kārta – puse tomāta, ķiploks 1 daiviņa, sāls, melnie pipari, majonēze.
4. kārta – puse siers, majonēze.
Lasi arī: Kā izskatās vienkārša latviešu izcelsmes šofera dzīvoklis Vācijā. Tu būsi reāli pārsteigts, cik šiki dzīvo viņš un viņa ģimene!
Tagad atkārtojiet visus slāņus. 5. kārta – vista, majonēze. 6. kārta – gurķi, majonēze. 7. kārta – tomāti, ķiploki, sāls, melnie pipari, majonēze. 8. kārta – siers. 9. kārta – kartupeļi. Dekorē ar zaļumiem.
Aptuveni 10 minūtes ļaujam pastāvēt un tad pasniedzam!
Tevi noteikti interesēs
- 90 % autovadītāju nepareizi šķērso ātrumvaļņus — skaidroju, kādas kļūdas viņi pieļauj
- Ja tavā priekšā apstājas automašīna ar ieslēgtām tālās gaismas lukturiem – nekavējoties brauciet prom
- Pēc trim Latvijā pavadītiem gadiem japānis atgriezās dzimtenē, bet tur viņam viss pēkšņi šķita dīvains – atklāj kāpēc
- Primadonna Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins atkal pārceļas: iegādājušies vēl vienu jaunu villu – zināms, kur viņi tagad dzīvos
- Kā es uzzināju īsto vistas kotlešu noslēpumu no vīramātes – tagad gatavoju tikai šādi
- Rīdzinieks pārcēlās uz nomaļu, sen aizmirstu ciematiņu Latvijas dziļākajos laukos un pamatīgi to nožēloja: stāstu kāpēc











