“Skudru pūznis” salāti: tik gardi, ka ģimene tos prasa gatavot vēl un vēl

Šodien padalīšos ar lielisku recepti. Šie ir  mīļākie salāti  mūsu ģimenē: “Skudru pūžnis”. Kad iepazīsies ar recepti, sapratīsi kāpēc.

Mums šie salāti ļoti garšo, un arī bieži tos liekam tos galdā ciemiņiem. Tas ir īsts hīts un no galda parasti šie salāti pazūd paši pirmie.

Sākumā gan mazliet informācijas par sastāvdaļām. Salātu pamatā ir kartupeļi un vistas gaļa, bet ir vairāk knifiņi kas jāievēro.

Kāpēc vistas gaļa?

Vistas gaļa ir viena no populārākajām gaļas veidiem pasaulē. Tā ir bagāta ar dažādām barības vielām un piedāvā daudzus dažādus garšu piedzīvojumus.

Vistas gaļa ir zema tauku saturs, taču satur daudz augstvērtīgas olbaltumvielas, kā arī vitamīnus un minerālvielas, kas padara to par veselīgu izvēli. Vistas gaļā ir arī daudz dzelzs, kas ir svarīgs elementos, lai saglabātu veselīgu asinsriti.

Tā kā vistas gaļa ir salīdzinoši viegli sakošļājama, tā ir lieliska izvēle bērniem un cilvēkiem ar zobu problēmām. To var sagatavot dažādās formās, piemēram, ceptu, vārītu un sautētu. Tas ir arī viens no visdažādākajiem gaļas veidiem, tāpēc iespējams to iekļaut dažādos ēdienos no salātiem līdz pamatēdieniem.

Lasi arī: Kā izskatās vienkārša latviešu izcelsmes šofera dzīvoklis Vācijā. Tu būsi reāli pārsteigts, cik šiki dzīvo viņš un viņa ģimene!

Lai gan vistas gaļa ir ļoti populāra un veselīga, ir svarīgi to pareizi uzglabāt un gatavot, lai izvairītos no pārtikas saindēšanās vai citām problēmām. Nobrieduša vistas gaļa jāuzglabā ledusskapī un jāgatavo līdz vārīšanai, lai izvairītos no kaitīgām baktērijām. Tiklīdz vistas gaļa ir gatava, tā jāuzglabā ledusskapī un jāpatērē pēc 3-4 dienām.

Kopumā vistas gaļa ir lieliska izvēle, lai nodrošinātu labu veselību un piedāvātu daudzus garšu piedzīvojumus virtuvē.

 

Salātu sastāvdaļas:

Vārīta vista – 200 gr.

Svaigs gurķis -2 gab. (250 gr)

Svaigi tomāti – 2 gab. (250 gr)

Kartupeļi – 3 gab.

Siers – 100 gr.

Ķiploki – 2 daiviņas

Sāls – pēc garšas

Melnie pipari – pēc garšas

Majonēze – pēc garšas

Zaļumi – pēc garšas

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu salātu pagatavošanas gaitu un knifus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment