Lietoju šo dabisko līdzekli un gurķi zaļo un aktīvi nes augļus līdz oktobrim

Daudzi dārzkopji saskaras ar problēmu, ka augustā gurķi ir jau dzelteni. Šajā rakstā mēs piedāvājam metodi, kā nodrošināt veselīgus dārzeņus un paildzināt to ražu līdz oktobrim.

Gurķu slimību periodā, kas bieži ir augustā, augiem nepieciešams ne tikai mēslojums, bet arī aizsardzība.

Nelielas laikapstākļu izmaiņas var izraisīt gurķu stādu bojā eju, īpaši, ja tie stādīt ārā, ne siltumnīcā.

Tiešām, lai nodrošinātu, ka jūsu gurķi izaug lieli un veseli, ir ļoti svarīgi nodrošināt piemērotu augšanai un barošanai nepieciešamo augsni un barības vielu līmeni. Lai sasniegtu šos mērķus, var izmantot dažādus paņēmienus un tehnikas, kas ietver:

1. Augsnes apmēslošana – Aptuveni katru trīs nedēļas jūs varētu dot augu mazliet kālija, fosfora un slāpekļa, izmantojot piemērotu mēslojumu. Tādā veidā var uzlabot augsnes kvalitāti un nodrošināt, ka jūsu gurķi uzņem nepieciešamās barības vielas, lai augtu lieli un veseli.

2. Regulāra ūdens piegāde – Gurķi ir ūdens mīloša kultūra, un tiem ir nepieciešama liela ūdens daudzums, lai augtu. Ir svarīgi nodrošināt, ka jūsu gurķi ir regulāri un lielos apjomos laistīti, lai nodrošinātu, ka viņi saņem pietiekami daudz mitruma.

3. Apsaimniekot siltumizolāciju – Gurķi, līdzīgi kā citi dārzeņi, prasa piemērotu temperatūru audzēšanai. Lai nodrošinātu augu veiksmīgu augšanu, varat noteikt piemērotu temperatūru audzēšanai telpā un kontrolēt tās svārstības. Tas palīdzēs jūsu gurķiem izvairīties no salnas un citas laika apstākļu iedarbības.

 

Tomēr tās ir vispārzināam lietas. Rakstā tālāk aprakstam galveno padomu un triku.

Lai saglabātu ražu līdz rudenim, ir nepieciešams nodrošināt gurķus ar noderīgām vielām.

Šajā rakstā mēs runāsim par to, kā sagatavot un lietot organisku līdzekli, kas palīdzēs stiprināt augus un palielināt to produktivitāti.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment